III INTERCLUBS FEMENI 2011- 1era. prova

El pròxim diumenge comença la primera competició oficial del 2011, l'INTERCLUBS FEMENI, que ja arriba a la 3era. edició i que cada any augmenta el nombre d'equips i el nombre de jugadores.

Aquest any hi han 35 equips de 6 jugadores per equip, o sigui més de 200 jugadores en total, tot un rècord.

Es juga en categoria Scratch i Handicap, en format de Fourball Medal Play.

Hi han dos grups:
Zona Est que disputarà aquesta primera jornada al camp de PAPALUS Pitch and Putt. Els 19 equips que jugaran són els següents:

Franciac Blau, Papalus Femení, Les Teia de Teia "A", Hcp1 Promise, Sant Cebrià Cirera, Club Esportiu Lopi, Castellò Femeni, Franciac Verd, Hcp1 Mavent, P&P Tennis Mora, Les Tei de Teia "B", Mas Pages, Mas Gurumbau Femení, Fem Gualta, Fornells Femení, Platja D'Aro Femení, Semar Femení, Papalus Ladies, Sant Cebrià Maduixa.

Zona Oest que disputarà aquesta primera jornada al camp del ROC 3 Pitch and Putt. Els 16 equips que jugaran són els següents:

P&P Lleida Femení, Roc 3, Portal del Roc, Sant Jaume Dones, Vallromanes, Can Cuyas Blanc, Vendrell Ladies, Vallromanes Nou, El Vallés, Noies de Godmar, Pitch & Putt Manresa, Noies BonArea, Can Rafel Femení, Vall d'Ordino Femení, Can Cuyás Vermell, Montjuïc Natació Femení.


Aquesta serà la primera de les 4 proves de la Primera Fase, que donarà accès a 24 equips a disputar la Fase Final en 2 proves finals als camp de Gualta i El Vendrell al mes de maig i juny.

En la nostra web us informarem dels resultats d'aquesta primera prova.


P&P Lleida Femeni (l'equip campió del 2010)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada