CAN CUYAS GOLF - CIRCUIT SOTA PAR

Antonio Cabrera va aconseguir una nova victòria en la segona jornada del Circuit Sota Par Dubai disputada a Can Cuyàs. El jugador que juga en la categoria handicap mig i que venia de guanyar la primera prova jugada a El Torrent d’Andorra, va lliurar una targeta amb 44 punts a Can Cuyàs i ja encapçala la general en la seva categoria amb 11 punts d’avantatge sobre Gustavo Cantos que ocupa el segon lloc.

La prova va tenir lloc els dies 2 i 3 de juliol i es va disputar amb tota normalitat. Els dies de competició va lluir el sol i va fer molta calor com és habitual per aquestes èpoques estiuenques. El camp es trobava en bones condicions per la pràctica del pitch & putt i van haver-hi bons resultats, com mostren les victòries de Cosme Ribes en categoria scratx, Antonio Cebrian en handicap inferior amb 39 punts, el jove David Mur en superior amb 43 punts, Rosa Maria Bartrolí amb 39 punts en inferior femení, l’empat a 42 punts entre Loles Hernandez i Pepita Pont en superior femení i el triomf amb 42 punts de Gustavo Cantos en sènior. Tots ells van aconseguir un excel•lent resultat sense dubte.

Un cop finalitzat el torneig es va procedir a servir una copa de cava i després es va fer el lliurament de trofeus i el sorteig de regals que es fa al final de cada prova del Circuit, on tothom es va endur algun obsequi.

El premi d’aproximació van ser per Jordi Beltran que va deixar la bola a 82 centímetres de bandera i es va endur una caixa de cervesa San Miguel.

Astres i Àmbar agafen el liderat per equips

A les categories per equips l’equip Astres (Antonio Cebrian, Alberto del Campo, Julio Santamaria, Joan Arambilet i Jesús Moro), es va imposar en categoria scratx mentre que la categoria amb handicap va ser per l’equip Àmbar (Rosa M. Bartrolí, Joaquim Roura, Pepita Bacardit, Albert Planas i Marta Galceran). Els 2 equips lideren les respectives categories per equips.

(www.sotapar.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada