VOTA PER FORAT EN 1 EN ELS PREMIS BLOC CATALUNYA

AVUI ULTIM DIA D'INSCRIPCIONS -  VOTEU


El nostre BLOC   FORAT EN 1 - El diari del P&P Català s'ha inscrit en els Premis Blocs Catalunya 2011 en l'apartat d'esports.

L'idea es poder rebre el màxim de vots possibles i que això suposi el poder ser-hi entre els finalistes en la categoria d'esports i que el nostre esport surti en la prensa, tv, etc, ja que aquests premis tenen un ampli recolçament informatiu per part dels mitjans de comunicació.

PER PODER VOTAR.

http://www.stic.cat/general/proces-de-votacio-premis-blocs-catalunya-2011/

El procés de votació dels Premis Blocs Catalunya 2011 està obert a qualsevol persona que vulgui participar-hi, però per fer-ho caldrà registrar-se com a usuari a la web de STIC <httw://http://www.stic.cat/> El registre és molt senzill i es pot fer amb un email i password o directament amb l’usuari personal de facebook o twitter. Aquells que es van registrar per inscriure el bloc poden utilitzar el mateix usuari, sense necessitat de registrar-se de nou.

Un cop registrat, s’accedeix al panell d’usuari STIC i des de aquí al taulell de votació del Premis Blocs 2011, on hi haurà les 12 categories temàtiques. Quan l’usuari selecciona una categoria, apareixen els blocs que hi participen, ordenats alfabèticament i per perfils (personal, professional i corporatiu).
L’usuari disposa d’un total de 12 vots per repartir a raó de 1 vot per categoria temàtica independentment de si es tracta d’un bloc personal, professional o corporatiu. Un cop votada una categoria, el vot quedarà enregistrat i no es podrà canviar.
El sistema informa en tot moment a l’usuari dels vots que encara no ha utilitzat, de les categories on ja ha votat i dels blocs pels quals ho ha fet.
El procés de votació no s’ha de completar en una mateixa sessió, sinó que es pot interrompre en qualsevol moment i reprendre’l posteriorment.
STIC agraeix als blocaires la seva participació i els desitja molta sort.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada