P&P EL VALLES - TORNEIG SOLIDARI AVAN

El cap de setmana del 9, 10 i 11 de setembre, l´AVAN (Associació Vallès Amics de la Neurologia) i El Vallès Golf van organitzar el V Torneig de Pitch & Putt solidari AVAN en benefici de futurs projectes per a l´entitat, un campionat que va contar amb la participació extraordinària de 252 participants.
Enguany el Torneig es va celebrar a El Vallès Golf, un espai més proper per als amics de l´AVAN que volien gaudir d´aquest esport i col·laborar en una causa solidària en benefici dels afectats per malalties neurològiques.
Aquest campionat de Pitch & Putt es va jugar en la modalitat Individual Stableford, contant amb nou sortides simultànies repartides al llarg dels tres dies. Els resultats varen ser els següents.

En la categoria Scratch Masculí i amb 40 punts brut, Eduard Casellas Bonaterra es va proclamar guanyador fent quatre cops sota par del camp.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer classificat va estar Rafael Moya Aguilera amb 44 punts net i el segon el jove Agustín Checa Ibáñez amb 41 punts net.
Gloria Ruiz Estany amb 44 punts net s’han proclamat primera classificada en la categoria Handicap Inferior Femení i Carolina Gonzalez Garcia segona amb 41 punts net.

Per altra banda, David Canet Busquets amb 50 punts net i Alberto Ormeño Martínez amb 50 punts net, s’han adjudicat el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí.
En la categoria femenina de Handicap Superior, Dana-Helga Puyol Robert amb 42 punts net i Amelia Zarza Martin amb 42 punts net s’han proclamat primera i segona classificades.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Carlos Restrepo de la Roche, amb 43 punts net, s’ha proclamat guanyador i Aleix Alegre Orduna, amb 38 punts net, guanyador en la categoria Infantil.

En aquesta ocasió hi havia el Premi Hole in One al forat 10 (segona volta) com a premi estrella, un Cotxe Chevrolet Spark que per ben poc no es va endur ningú. Destacar però el Hole in One realitzat per Cristian Sires Lopez (forat 5).

També hi havia dos Premis per a l’aproximació al forat 2-11 i 9-18, dues Espatlles Serranes d’Alta Muntanya. Aquestes varen ser per Alejandro Montoya Gonzalez, qui va deixar la bola a 57 centímetres del forat 2-11 i per Dana-Helga Puyol Robert, qui la va deixar a només 15 centímetres del forat 9-18.

A la tarda del mateix diumenge hi va haver l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat on molts jugadors han vingut acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han col·laborat i participat en el campionat, molt especialment a la Senyora Pilar Portoles, Presidenta de l’AVAN Sabadell, i aprofitar l’avinentesa per a convidar a tothom a participar el proper divendres 23, dissabte 24 o diumenge 25 de setembre al VII Handicap for Handicap - PRODIS al recorregut de 9 forats de golf (dues voltes) abans de punxar el camp. Recordar-vos també que els propers dies 8-9-10-11-12 d’octubre podreu jugar el IV Edició Campionat 4 Estacions de tardor, on us hi esperem a tots/es.