Pilar Montero i Antonio Jimenez guanyen la Copa ACPP de Parelles Sènior

El camp del Pitch & Putt BADALONA va acollir durant el passat cap de setmana la II Copa ACPP de Parelles Mixtes.


Un total de 51 parelles han participat en aquest campionat. Durant el divendres i dissabte es va jugar una primera volta de 18 forats en la modalitat Fourball Stableford per definir les 27 parelles que jugarien el diumenge en la modalitat Foursome Stableford per definir als campions tant Scratch com Handicap.


Desprès d'aquesta primera volta hi havia un empat a la primera posició amb 7 sota par (47 cops) entre les parelles Ricardo Betlinski & Mercedes Marco i Jaume Coll & Tes Moré, mentres que a un sol cop estava la parella Pilar Montero & Antonio Jiménez.


Però la modalitat Foursome havia d'impossar la seva llei entre els participants, i la millor parella va ser tant la parella Lluis Grifé & Paco Arevalo però els 3 cops que portaven de desavantatge no els va deixar remontar i van acabar classificats en 2a. posició. Però la parella Pilar Montero & Antonio Jiménez que van fer també 37 punts si van remontar i al acabar el campionat amb 79 punts es van imposar a tota la resta de competidors proclamant-se campions.


En categoria Handicap la parella Ramón Bruch & Maria Teresa Bosch es va imposar a la resta dels seus rivals amb un resultat net de 83 punts.


Clasificació de la prova...


Guanyadors Copa ACPP Parelles Sèniors
(foto ACPP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada