Sergio González & Adrián Sánchez Campions Catalunya Dobles

Durant tres quatre dies, el camp del Pitch & Putt Mas Gurumbau ha acollit el Campionat de Catalunya de Dobles 2012.

Gairebé 500 jugadors (250 parelles) han participat en aquesta competició, un nou record en un torneig de parelles.Des del dijous a la tarda fins dissabte a la tarda aquestes 250 parelles van jugar 18 forats en la modalitat Fourball per determinar les 54 millors parelles que disputarien les dues voltes finals del diumenge.

Al finalitzar el dissabte hi havien tres parelles liders amb 6 sota par , Oscar Leiva & Angel Ribera, Ricardo Betlinski & Mercedes Marco i Sergio González & Adrián Sánchez. Els seguien amb 5 sota par, tres parelles més, Jordi Viñolas & Xavi Miñano, Jaume Vidal & Pere Prat i  Abby Nachshon & Blai Jofre.

El tall es va situar en 2 sota par havent-se de fer el desempat pels darrers forats. Molts noms ilustres van quedar fora del tall, entre d'altres, Agustin Redondo, Carles Perez, Paco Salido, Marçal Moré, Eric Puig, Enric Sanz, el que demostrava la dificultat de les banderes i del recorregut de Mas Gurumbau, a on havies d'estar molt fi amb el putt.

Diumenge a les 9,30 es va donar la sortida a la primera volta de Foursome, i desprès de la qual els liders eren amb claretat Sergio González & Adrián Sánchez amb un acumulat de 98 cops, els seguien Victor Moscatel & Ramón Jardí amb 102 cops i Xavi Ponsdomenech & Borja Ramón amb 103 cops. Amb 104 cops ja una mica allunyats de la primera posició hi havien tres parelles més.

Els jugadors van descansar i menjar per pendre forçes per la darrera volta que es va iniciar a les 13,30 hores amb la presència de la pluja durant els primers forats que va incomodar als jugadors.

Ja d'inici la parella lider González & Sánchez van començar amb birdie, i marcaven distàncies amb Moscatel & Jardi que no podien seguir el ritme. Dos birdies en els forats 14 i 15 van deixar la distància a només 3 cops (10 sota par i 7 sota par), però el boguey del 16 i sobretot el doble-boguey del 18 van fer que Moscatel-Jardi acabessin amb 4 sota par en cinquena posició final degut a la fórmula de desempat del darrer recorregut.

Tres parelles que venien darrera van remontar per acabar en els llocs de privilegi per sense en cap moment incomodar als liders de la jornada del diumenge, que van deixar passar vàries oportunitats de birdie en els darrers forats, i que per acabar com veritables campions van fer birdie en el forat 18 acabant amb un resultat de 11 sota par, amb 6 cops de diferència sobre els seus perseguidors.

Els cinc llocs de privilegi van ser:

1- Sergio González & Adrián Sánchez: 151 cops.
2- Joan Poch & Xavier Fontanet: 157 cops.
3- Jordi Serra & Dani Giménez: 158 cops.
4- Joan Perich & Albert Gironés: 158 cops.
5- Victor Moscatel & Ramón Jardí: 158 cops

CLASSIFICACIO FINAL

Al finalitzar la prova es va fer l'entrega de medalles a les 5 primeres parelles classificades, que a més van rebre d'uns dels Patrocinadors d'aquest Campionat CAVES MASET DEL LLEO una Ampolla de Cava Magnum, i també es va fer el sorteig del Wedge gentilesa de Agile Golf i de 3 polos per part de Polo Swing.

Destacar la presència del Tinent d'Alcalde de Taradell en l'entrega de premis.