CAMPIONAT CATALUNYA JUVENIL AL PITCH and PUTT FRANCIAC

El dissabte 30 d'octubre es jugarà al camp del Pitch and Putt Franciac, el Campionat de Catalunya Juvenil en la Categoria Iniciació (9 forats), per tots aquests jugadors que facin com a màxim 10 anys durant el 2010. Jugaran un total de 72 jugadors, en regles EPPA/FIPPA però amb l'excepció de portar 7 pals i podran portar un acompanyant que no podrà fer les funcions de caddie.
Hi hauran trofeus pel campió i sotscampió així com pels 2 millors classificats i la millor classificada per les categories benjamins (9 i 10 anys) i prebenjamin (8 anys o menys).

Diumenge 31 d'octubre es jugarà la Categoria Competició, és a dir el Campionat de Catalunya Juvenil a on poden participar tots els jugadors que facin com a màxim 16 anys durant el 2010, també hi haurà el Campionat de Catalunya Junior a on poden parti. Jugaran un total de 144 jugadors.

Es jugaran un total de 18 forats individual medalplay amb Regles EPPA/FIPPA i no estan permesos els caddies ni els acompanyants.

Hi hauran els següents trofeus:

Campió i sotscampió juvenil
Campió i sotscampió júnior
Pels 2 millors classificats i la millor classificada de:
    Cadets: Jugadors de 15-16 anys.
    Infantils: 13 i 14 anys.
    Alevins: 11 i 12 anys
    Benjamins: 9 i 10 anys.
    PreBenjamins: 8 anys o menys.

Hi figuran un total de 150 participants pels tots els campionats.

En categoria juvenil i junior destacar la presència de 6 jugadors amb handicap positiu, i d'ells dos favorits Lluis Cucurull (+2,1) i Carlos Claveria (+1,7).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada