CIRCUIT SOTA PAR CARIBE AL PITCH & PUTT FORNELLS

El cap de setmana del 2 i 3 d’octubre el camp del Pitch & Putt Fornells va acollir la novena prova del Circuit Sota Par Carib. Els jugadors van gaudir d’un temps força bo tot el cap de setmana i tot i que el diumenge al matí estava una mica ennuvolat, finalment el cel es va aclarir i va lluir el sol amb força. Abans de sortir, tothom recollia l’aigua i la fruita que volia per sortir a jugar amb forces.

La competició va estar molt renyida en la categoria scratx ja que lluitaven per la primera plaça Enric Serrano, José I. Serra, Josep Suarez, Iñaki Iruskieta, Alberto del Campo, Lauren Mañas i el jugador local Francesc Moré. Al final Jordi Serra es va endur una nova victòria aconseguint un magnífic resultat de 39 punts. De prop el van seguir Iñaki Iruskieta amb 38 punts i Alberto del Campo i Enric Serrano que van acabar amb 37 punts.

El diumenge, després de jugar i mentre es picaven els resultats, els participants van poder gaudir d’un bon piscolabis i després es va fer el lliurament de premis i el sorteig de regals on tothom es va endur com a mínim un regal.

Els vencedors al camp del P&P Fornells van ser: Jordi Serra amb 39 punts en categoria scratx. En handicap inferior masculí el guanyador va ser Alberto del Campo amb 39 punts tot i empatar amb Jordi Beltran, mentre que en la categoria handicap mig, el guanyador van ser Manel Mohedano, que juntament amb Jose Ruiz, Jose Soriano i Gregori Gonzalez van fer un magnífic partit, acabant amb 38 punts i decidint-se la victòria per handicap. En handicap superior Grego López amb 42 punts es va endur el gat a l’aigua. La categoria femenina va ser per Emi Gonzalez amb 37 punts. En sènior la victòria va ser per Marcial Platero que va empatar amb Andres Manzano a 37 punts.

Els premis aproximació van ser per:

Forat 1 Jose M. Villegas 1,90 m (Mòbil Nokia)
Forat 5 Francesc Morè 60 cm (caixa San Miguel)
Forat 9 Víctor Pisano 1,22 m (Espatlla Ibèrica)
Forat 12 Lauren Mañas 1,54 m (Lot de Cava)
Forat 15 Lauren Mañas 36 cm. (Cap de Setmana)
Forat 18 Manuel Aguilera 76 cm. (Lot de vi)

Per equips, el SEVE TEAM va vèncer en scratx en fer 111 punts els jugadors del SEVE TEAM continuen trepitjant fort i mantenen el liderat acumulat. En categoria handicap l’equip vencedor va ser el Tempo Team 2 amb 116 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada