HCP 1 DONA LA SORPRESA I GUANYA LA COPA CATALUNYA

L'equip de HCP1 ha guanyat de forma sorprenent la VI edició de la Copa Catalunya "Trofeu Solius" que durant el cap de setmana s'ha celebrat al camp de l'Ampolla Pitch & Putt.

HCP1 partia en 7e. cap de sèrie dels 8 participants, i ja en primera ronda va eliminar a l'equip de Fornells (2on. cap de sèrie) per 5&4. En semifinals es va desfer de Sant Cebrià per 5,5 a 3,5.

Per l'altre banda del quadre, Badalona es desfeia fàcilment de Roc 3 per 8 a 1, i en semifinals per 5,5 a 3,5 (gràcies als individuals).

A la final, en foursomes Hcp1 s'imposava per 2&1, i en individuals Badalona guanyava 3,5 a 2,5 el que provocava l'empat a 4,5.

Per tant, s'havia de disputar un desempat entre un dels jugadors de cada equip, Marc Fortuny & Carles Pérez Gelma, que es decidia en el segon forat del desempat a favor de l'equip de HCP1. Nou campió de la Copa Catalunya.

D'aquesta manera s'ha trencat la ratxa de bons resultats de l'equip de Badalona, campió en l'anterior edició de la Copa Catalunya i guanyador de l'Interclubs 2010.

La classificació final ha estat:
1- Hcp1
2- Badalona
3- Platja D'Aro
4- Sant Cebrià
5- Gualta
6- Franciac
7- Roc 3
8- Fornells

HCP1: Andreu Pérez (Capità), Francesc Xavier Creus
Agustín Redondo, Joan Garcia, Carles Torrus,
Carles Pérez i Rafael Ramos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada