TROFEU BENITO HIDALGO A EL VALLES PITCH & PUTT

Els dies 9, 10, 11 i 12 d'Octubre, El Vallès Golf ha estat escenari de la V Edició Campionat 4 Estacions Trofeu Benito Hidalgo. Aquest ha contat amb una participació de 222 jugadors, gràcies a la col·laboració de Benito Hidalgo Joiers.

Aquest campionat de Pitch & Putt s’ha jugat en la modalitat Individual Stableford, contant amb nou sortides simultànies repartides al llarg dels quatre dies. Tot i que la pluja ha estat protagonista durant dos dels quatre dies, no ha estat motiu perquè no es jugués amb normalitat, doncs els jugadors venien amb moltes ganes.

El guanyador Scratch Indistint ha estat Alexandre Albiñana Bril, amb 44 punts brut, fent doncs vuit cops sota par del camp, seguit d’Andrés Luque Mesa amb 40 punts brut; quatre cops sota par.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer i segon classificat han estat Jordi Casanovas Carreras amb 43 punts net i Xavier Bordera Salvat amb 42 punts net. Maria Dolors Astals Domingo amb 39 punts net i Gloria Ruiz Estany amb 36 punts net s’han proclamat primera i segona classificada en la categoria Handicap Inferior Femení.

Per altra banda, Antonio Pascual Paez amb 44 punts net i José Marco Carretero amb 43 punts net, es van adjudicar el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí. En la categoria femenina de Handicap Superior, Coral Milan Garcia amb 41 punts net i Montse Turu Segura amb 39 punts net s’han proclamat primera i segona classificades.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Jaume Salas Tillo, amb 40 punts net s’ha proclamat guanyador i Enric Yañez Perez, amb 39 punts net i mereixedor de felicitacions pel seu bon joc, guanyador en la categoria Infantil.

Destacar també els Hole in one que s’han produït en el forat 2 per Alexandre Albiñana Bril i al forat 3 per Jordi Torrents Espel.

Jaime Belmonte Roig s’ha endut el clàssic Premi a l’Aproximació del Forat 10, que aquesta vegada era una un Rellotge Tag Heuer després de deixar la bola a només 73 centímetres del forat.

A la tarda del dimarts hi ha hagut l’entrega de premis i el ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat, on molts jugadors han vingut acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics. També s’ha fet entrega dels trofeus corresponents als guanyadors de l’acumulat de maig, juny, juliol i agost del campionat Lliga dels Dijous, essent aquests Jordi Torrents Espel en handicap inferior i Eduard Fàbregas Quintana en handicap superior.

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han col·laborat i participat en el campionat, i aprofitem per anunciar que els propers dies 19, 20 i 21 de novembre tindrà lloc la V Edició Campionat 4 Estacions – Hivern.

1 comentari:

  1. gracies al sr. Benito per aquest magnific premi

    J&B- Bcn

    ResponElimina