CAMPIONAT 4 ESTACIONS AL PITCH and PUTT EL VALLES

Els dies 19, 20 i 21 de novembre El Vallès Golf ha estat escenari de la V Edició Campionat 4 Estacions 4 Ball Travel Golf. Aquest ha contat amb una participació de 173 jugadors, gràcies a la col·laboració de 4 Ball Travel Golf.

Aquest campionat de Pitch & Putt s’ha jugat en la modalitat Individual Stableford, contant amb nou sortides simultànies repartides al llarg dels tres dies. Tot i que la pluja amenaçava la disputa d’algunes sortides, no ha estat motiu perquè no es jugués amb normalitat, doncs els jugadors venien amb moltes ganes.

El guanyador Scratch Indistint ha estat Josep Antoni Balart Ruiz, amb 40 punts brut, fent doncs quatre cops sota par del camp.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer i segon classificat han estat Jose Luís Sariñena Tremps amb 44 punts net i Marc Peláez Salas amb 43 punts net. Pilar Jaén Gallardo amb 36 punts net i Maria Joaquima Fernández Serrano amb 32 punts net s’han proclamat primera i segona classificada en la categoria Handicap Inferior Femení.

Per altra banda, Ramon Sanromà Canal amb 41 punts net i Antonio Luna Garcia amb 41 punts net, es van adjudicar el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí. En la categoria femenina de Handicap Superior, Montse Turu Segura amb 36 punts net i Luisa Cuadros Carretero amb 36 punts net s’han proclamat primera i segona classificades.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Justo Fernández Corbacho, amb 39 punts net s’ha proclamat guanyador i Josep Bravo Carmona, amb 41 punts net i mereixedor de felicitacions pel seu bon joc, guanyador en la categoria Infantil.

Destacar també els Hole in one que s’han produït en el forat 2 per Pedro López Pijoan, al forat 3 per Antonio Valera Morcillo i al forat 6 per Ramon Matalonga Amat.



A la tarda del mateix diumenge hi ha hagut l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat, on molts jugadors han vingut acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics. En aquesta ocasió el premi estrella ha estat una Estada per a dues persones dues nits amb allotjament i esmorzar més dos dies de golf al Resort Golf Valle del Este (Almeria)



Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han col·laborat i participat en el campionat, i aprofitem per anunciar que els proper dia 12 de Desembre se celebrarà el Campionat La Marató de TV3, i on El Vallès Golf s’ha ofert acollir entre molt altres camps. També destacar el Campionat de Nadal dels dies 17, 18 i 19 de Desembre i el Campionat de Golf del dia 28 de Desembre, esperem veure-us-hi a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada