EL SOTA PAR AL PITCH and PUTT BADALONA

El camp del P&P Badalona Castell de Godmar va ser l’escenari de la darrera de les 12 proves del Circuit Sota Par que es va jugar els dies 5, 6 i 7 de novembre.Tal i com estava previst, el torneig es va disputar divendres, dissabte i diumenge. Durant els dies de campionat, els participants van poder gaudir d’una temperatura agradable per jugar.

En aquesta jornada va haver-hi fortes emocions, especialment entre els components dels equips que optaven al liderat final en la categoria amb handicap. L’equip 3 Putt’s No!! (Jordi Beltran, Manel Beltran, Antonio Arrabal, Casto Vila i Lauren Mañas) i el Tempo Team2 (José M. Villegas, Josep Ruiz, Juan José Hernández García, Israel López i Grego López) s’ho jugaven tot a una carta en aquesta darrera jornada.

Quant al joc, hi va haver una lluita aferrissada per aconseguir situar-se en els primers llocs de la classificació de camp i sobretot de la classificació general. Els participants van mostrar un molt bon nivell de joc, però en aquesta jornada cal destacar Antonio Arrabal que va aconseguir fer 43 punts fet que va comportar que finalitzés tercer en la general i, a més, va ser clau per desequilibrar la balança en favor del seu equip, el 3 Putt’s No!!, que jugarà gratuïtament el proper Circuit Sota Par.

També va destacar Jordi Clotet qui amb 41 punts que va vèncer en la categoria scratx tot i empatar amb en Jordi Serra. Menció especial pel jove Alejandro Gimeno que va acabar en tercer lloc. Jose Maria Castro també va jugar a un alt nivell es va endur el triomf en categoria inferior amb 43 punts mentre que Antonio Arrabal en una dura lluita contra la pressió va emportar-se el trofeu de handicap mig. La victòria en handicap superior va ser per Xavier Ferrer que va rematar el Circuit assegurant-se en el primer lloc de la general.

Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser, una vegada més en aquest Circuit Carib, per la inspirada Rosa Maria Bartrolí amb 41 punts. En categoria sènior Salvador Pau es va endur novament el gat a l’aigua aconseguint fer 40 punts. Es dona la circumstància que en Salvador Pau, cada cop que juga el Sota Par s’endu algun trofeu.

Un cop finalitzada la prova es va fer l’acte de lliurament de trofeus als guanyadors de camp i un sorteig de regals per a tothom.

En les categories per equips, l’equip Seve Team es va endur la victòria scratx en la darrera prova amb 109 punts proclamant-se, un any més, campió scratx. . En la categoria amb handicap la victòria va ser clara pel 3 Putt’s No!! que a més guanya el Circuit. A les portes s’han quedat el Tempo Team 2 a només 7 punts, el Tempo Team a 17 punts i el Malalts de Golf a 23 punts.