CAMPIONAT DE NADAL A EL VALLES GOLF PITCH and PUTT

Els dies 17, 18 i 19 de desembre El Vallès Golf ha estat escenari del tradicional Campionat de Nadal de Pitch & Putt. La participació ha estat de 169 jugadors, tots ells amb ganes de passar-ho bé i celebrar amb tots nosaltres la proximitat de les festes. Aquest campionat de Pitch & Putt s’ha jugat en la modalitat Individual Stableford, contant amb set sortides simultànies repartides al llarg dels tres dies. Els resultats d’aquest han estat els següents:

Com a guanyador Scratch Indistint tenim a Francisco Manuel Castaño Martin, amb 40 punts brut.

En categoria Handicap Inferior Masculí tenim com a primer classificat a Ricard Portabella Martinez, amb 43 punts net i com a segon classificat Jose Luis Sariñena Tremps, amb també 41 punts net.

En categoria Handicap Inferior Femení i com a primera classificada hi ha Gloria Ruiz Estany, amb 34 punts net i en segona posició Pilar Montero Sánchez amb 33 punts net.

En categoria Handicap Superior Masculí i en primer lloc a Roberto Feijoo Silva amb 45 punts net i segon classificat Josep Amela Verges amb 42 punts net.

En categoria Handicap Superior Femení, la primera classificada ha estat Sonia Ramisa Vallès amb 43 punts net i segona Sílvia Morell Gabàs, amb 40 punts net.

En categoria Sènior Indistint tenim com a guanyador a Jose Manuel González Francés, amb una puntuació de 44 punts net i en categoria Infantil trobem a Gerard Descarrega Roig, qui amb 43 punts net s’ha adjudicat la primera posició.

En aquesta ocasió, el ja clàssic Premi a l’Aproximació al forat 10 oferia a qui deixés la bola més propera una Espatlla Ibèrica de Gla de Jabugo. Aquesta vegada els jugadors tenien dues oportunitats, de manera que ho podien intentar també al forat 1. L’afortunat va ser Francisco Manuel Castaño Martin, guanyador Scratch (13 cm)

Destacar també els diferents Hole in One de Enric Yañez Campos (forat 2 segona volta), Jordi Torrents Espel (forat 6 segona volta), Jordi Serrano Camps (forat 8 segona volta) i Sílvia Morell Gabàs (forat 8 segona volta).

A la tarda del mateix diumenge hi ha hagut l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat, on molts jugadors han vingut acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics. És durant aquest esdeveniment que s’ha fet entrega també de les medalles corresponents al campionat de la Marató de TV3 celebrat el diumenge 12 de desembre, així com de la copa que l’equip juvenil d’El Vallès Golf s’ha adjudicat després de quedar en tercera posició de la categoria competició al campionat ACPP Interclubs Juvenil 2010, des d’aquí  les nostres més sinceres felicitacions per tot l’esforç que han impartit durant tota la temporada.

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han participat i desitjar-vos unes bones festes i un feliç any nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada