ENTREVISTA ERNEST VILA - PROPIETARI CAMP DE PITCH and PUTT

Seguim la ronda d'entrevistes, desprès d'un jugador de primer nivell (Jordi Saborit), del capità de l'equip que més ha guanyat en les 2 darreres temporades (Oscar Valverde), ens apropem a ERNEST VILA, jugador de pitch and putt, i també co-propietari del Camp de CAN PASCUAL a la vila d'Arbùcies.

1-      Ets el Propietari del camp de CAN PASCUAL. Com et va venir l’idea per fer un P&P?
       Som una SL amb tres socis (dos que venim de la Pagesia i un amic). L' idea neix al 2003 amb el Jordi Feliu amic i jugador Professional a tots dos ens agrada molt el golf i el P&P. Ell va dibuixar el camp i jo el vaig construir, varem passar moltes dificultats des de el 2003 que varem presentar l'avantprojecte  fins l'any 2009 que el van homologar .

2-      Teniu un camp una mica especial “Sense reg-ecològic”, com ha anat evolucionat el camp en tot el temps que fa que el teniu obert.
       Es un Camp  Natural ( Rústic), es va decidir així per la problemàtica administrativa, perquè te menys pressupost i perquè és un  projecte personal.
      Un camp com aquest és molt lent d'implantar les herbes sense rec  de cada temporada ( estiu e hivern) per consolidar-lo faran falta 2 o 3 anys més.

3-      S’han sentit algunes veus critiques sobre l’estat del vostre camp, que ens pot dir de tot plegat.
      He sentit i sento les critiques, i si es compara amb un camp convencional possiblement tinguin part de raó, és un camp que mai esta igual, si ha plogut estarà mes tou i las boles aguantaran mes i sino plou estarà bastant dur, el rough és prat natural, no és un camp fàcil, és un repte  per qualsevol jugador. Molts camps britànics de molt renom són com aquest, la diferència és que tenen molts mes anys i les herbes estan consolidades, és un camp adaptat a la finca no s'ha mogut ni un pam de terra, esta integrat a un plantació de fruiters adults que ja no rendeixen.



4-      Que feu normalment en un dia de Campionat….
       Intentem deixar el camp el millor que podem, una mica de cafè i pastes per els jugadors...   mes o menys com la resta de camps.

5-      Que esperes en el futur del camp, millores,…
       Espero que la gent del volta'ns es vagi aficionant de mica amb mica, i que els que vinguin de fora puguin disfrutar del camp i del joc, perquè tornin.

6-   Ets un Camp Adherit a la ACPP i per tant no entres en el sorteig. Quines diferències teniu amb un Camp afiliat?
       Es un camp adherit , i si que entrem en el sorteig , la diferència és que els dos primers anys com a Camp Adherit, només ens toca un interclubs de 4ª divisió i que hem d'intentar fer nous federats entre altres qüestions.

7-      Teniu un equip a 4ª. divisió. Quin ambient hi ha i que valoreu a l’equip.
      Si tenim un equip a 4ª divisió,  hi ha molt bon ambient encara que no tenim un esperit massa competitiu.

8-      També ets jugador, participes en competicions oficials, habitualment… Com les valores.
      Només  l'Interclubs i els concursos  a Can Pascual, no sóc gaire competitiu i estic bastant lligat els caps de setmana.



9-          Has participat aquest mes de novembre en el Open de Chile organitzat per la FIPPA. Quines impressions has tingut, quants Catalans han anat i quines anècdotes ens pots explicar.
      L'Open de Xile ha anat rodó , un 10 per al Francesc Sole ( Organitzador i mestre de cerimònies ) ens varen rebre amb els braços ben oberts, tot van ser atencions, molt ambles, varem jugar  16 catalans dos voltes  amb uns greens molt difícils.
     Va guanyar un local player Dr. Moran ,  com anècdota dos Hole in One , d'en Josep Maria Anzizu i en Josep Maria Escola que ens van convida a cava

10-  Que et sembla la nostra web FORAT EN 1.
       Agrait al Lluis Navarrete l'esforç que esta fent per aquest esport i el que l'envolta

         No vull acabar l'entrevista per tots aquells que no heu visitat el nostre camp, que ho feu, és un repte   per qualsevol jugador, i segur que us sorpren. Veniu a Can Pascual sereu rebuts amb els braços oberts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada