1era. PROVA DEL CIRCUIT GLOBAL P&P TOUR 2011 AL PITCH and PUTT TEIA

Durant aquest cap de setmana s'ha celebrat al camp del Pitch and Putt Teià la 1era. prova del CIRCUIT GLOBAL P&P TOUR 2011.

Els prop de 160 jugadors que han jugat  aquesta primera prova., han pogut disfrutar d'un temps inmillorable durant les dues jornades de competició. Sense vent, amb temperatures entre 15-20 graus, que van fer que algun jugador disputes la prova amb màniga curta.

El camp estava en un excel.lent estat, amb uns greens com sempre dificils en el camp de Teià.

Els resultats no van ser gaire bons, sembla ser que encara els jugadors no han agafat la forma desprès de les vacances de Nadal. Només 6 jugadors van baixar de handicap, mentres 86 jugadors van pujar de handicap.

Els guanyadors de les diferents categories han estat:

Scratch: Manuel Amor amb 38 punts bruts
Hcp Inferior: Ricard Ventura amb 39 punts nets.
Hcp Superior: Pol Molina amb 38 punts nets.
Hcp Femení: Dolors Ciurana amb 36 punts nets.
Sènior: José Antonio Gomariz amb 36 punts nets.

Al final de la prova es va fer un magnific aperitiu, i desprès es va fer l'entrega de premis als guanyadors i al magnific sorteig de regals (pernils, lot de perfumeria, cava, material de golf, spa, i un Cap de Setmana a l'Hotel Colón).

Destacar els 3 hole in one del torneig:
* Pere Miquel al forat 6
* Manuel Amor al forat 9
* Rafael Alcaraz al forat 10

El premi d'aproximació al forat 18 va ser per en José Luis Gómez que va deixar la bola a 1,55 metres i es va endur un permil.

La següent prova del Circuit es disputarà el 27-28 de març al camp de Vallromanes.

FORAT EN 1, ha tingut una presència en aquest torneig per presentar la tarjeta del Club Esportiu Forat en 1, una tarjeta plena d'avantatges com descomptes en camps de p&p, en aquest circuit, hotels, cases rurals, botigues de golf, benzineres, assegurances, etc...

TOTA LA INFORMACIÓ DEL CIRCUIT (Reglament, Classificacions, Fotografies, Premis) LA PODREU TROBAR EN EL SEGÜENT ENLLAÇ: