FORNELLS ACULL NOVA PROVA DEL CIRCUIT SOTA PAR

Els dies 22 i 23 de gener, el Pitch and Putt Fornells va ser l’escenari de la segona jornada del Circuit Sota Par Rioja de P&P.
Els jugadors van tenir que suportar baixes temperatures, per tant, el fred va ser la nota dominant en aquesta ocasió. No obstant, els participants anaven preparats per aguantar el fred i a més els membres del camp de Fornells van facilitar a tothom tota l’aigua i la fruita que volia per sortir a jugar.
El camp estava en bones condicions i la prova es va disputar amb normalitat.

El diumenge, després de jugar, els participants van poder gaudir d’un bon piscolabis mentre es feia el recompte de targetes. Després es va fer el lliurament de premis i el sorteig de regals.
Els vencedors al camp del P&P Fornells van ser: Jordi Serra amb 35 punts en categoria scratx, en handicap inferior masculí el guanyador va ser Casto Vila amb 35 punts mentre que en les categories mig i superior, els guanyadors van ser Antonio Cabrera amb 38 punts i Xavier Gómez que es va sortir de la taula fent 46 punts. La categoria femenina va ser per Marta Juyol amb 43 punts. En sènior la victòria va ser per Ramon Carre amb 36 punts.

Per equips, el Seve Team es va imposar en la categoria scratx amb 98 punts i el 3 Putt’s No!! va ser segon amb 87 punts. En la categoria amb handicap es va imposar el 19th Hole (Jaume Perea, Paula Casado Pérez, Francisco Navarro Garcia i Josep Cubero) en fer 118 punts, segon va ser el Piensa en Birdie amb 114 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada