2ona. JORNADA INTERCLUBS FCPP 2011

El pròxim dissabte 26 de febrer es disputarà la 2ona prova de l'INTERCLUBS FCPP 2011.
Aquesta competició és la més important a nivell de participació ja que aplega quasi 1.300 jugadors arreu de Catalunya.

Primera Divisió:
Es disputarà al camp del ROC 3 a on l'equip lider Sant Cebrià Blau(amb Amador Rodriguez i Josep Torrent)  intentarà mantenir el liderat aconseguit a El Vendrell. Tots els seus rivals voldran retallar les diferències, tant Hcp1, com Gualta, Badalona i l'equip local del Roc 3.

Segona Divisió Est:
El camp de SANT CEBRIA acollirà als equip de 2ona. Oest i a on Papalus (liderat pel seleccionador Xavier Ponsdomenech) voldrà repetir el triomf aconseguit a la primera prova a Platja D'Aro, encara que tant Hcp1 "B" com Badalona Pantaibéric li posaran les coses força dificils.

Segona Divisió Oest:
A PORTAL DEL ROC tots els equips intentaran treure de la primera posició al Cambrils P&P (amb el jugador de la sel.lecció catalana David Solé) que va guanyar la prova disputada a L'Ampolla, entre els seus rivals destacar al Vilafortuny i l'equip Andorrà de El Torrent.

Tercera Divisió Est:
El camp de LA GARRIGA  serà l'escenari d'aquesta segona prova. El P&P Peralada desprès de la seva victòria a Sant Cebrià voldrà mantenir el nivell de joc, encara que els locals players de La Garriga "A" intentaran aconseguir i aprofitar el poder jugar a casa.

Tercera Divisió Oest:
L'AMPOLLA Pitch and Putt rebrà als equips d'aquest grup, a on destaca el Sant Cugat P&P, lider i guanyador de la prova disputada a Roc 3. Tant l'Orfeo com el Forat 19 intentarà trencar la ratxa de victòries de l'equip de Sant Cugat des de la seva creació l'any passat.

Quarta Divisió Nord:
El sempre dificil camp de PAPALUS Pitch and Putt acollirà aquesta segona prova. Els Xarrupets que van sortir victoriosos al camp de Gualta voldran mantenir la ratxa de resultats. Els Pip.Cat com els Semar "B" buscaran el seu primer triomf.

Quarta Divisió Centre Grup 1:
La prova es jugarà al camp de OLLER DEL MAS Pitch and Putt, i l'equip de Vallromanes "B" que va guanyar la primera prova en el seu camp amb Pilar Montero al capdavant, intentaran repetir triomf. Els equips de Patacabra i New Strikes, així com els locals players @Kipillu.cat, buscaran tanmateix la victòria.

Quarta Divisió Centre Grup 2:
El camp del Pitch and Putt VALLROMANES serà l'escenari d'aquesta segona prova. L'equip de Gelida que va aconseguir el seu primer triomf en l'Interclubs en la pasada prova disputada a Hcp1. Tant Can Cuyàs II com Teià "B" buscaran també el triomf en aquesta prova.

Quarta Divisió Sud:
Disputarà la seva prova al camp del Pitch and Putt LA FIGUEROLA. L'equip de Bonarea "B" intentarà mantenir el liderat, mentre que Azkar Lleida i Forat en 1, lluitaran per retallar punts.

En el següent enllaç podeu trobar totes les distàncies, a entrada, centre i final de green de tots els camps a on es disputa aquesta 2ona prova.   DISTANCIA FORATS CAMPS 2ona PROVA INTERCLUBS 2011

També podeu trobar en el següent enllaç  de la pàgina de la Federació Catalana de Pitch and Putt, els HORARIS DE SORTIDA

Forat 18 - ROC 3 Pitch and Putt - Seu de 1a. Divisió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada