CAMPIONAT 4 ESTACIONS A EL VALLES GOLF

El Vallès Golf va celebrar durant els dies 8, 9 i 10 d’abril la seva sisena edició del Campionat 4 Estacions - Primavera 2011. Cent quaranta-quatre participants varen passar per les nostres instal·lacions per a gaudir d’aquest esdeveniment, gràcies a la col·laboració conjunta i patrocini de 4ball Travel Golf. Aquest campionat de Pitch & Putt es jugà en la modalitat individual Stableford i tingué set sortides simultànies.

El guanyador Scratch Indistint fou Juan Ortega Condes, amb 40 punts brut, fent doncs quatre cops sota par del camp.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer i segon classificats foren Antonio Pozo Teruel amb 41 punts net i Manuel Gómez Pérez, també amb 41 punts net. Pilar Jaén Gallardo amb 35 punts net i Encarna Corral Gallardo amb 33 punts net es proclamaren primera i segona classificada en la categoria Handicap Inferior Femení.

Per altra banda, Jordi Rovira Cabedo amb 44 punts net i Antonio Luna Garcia amb 43 punts net, s’adjudicaren el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí. En la categoria femenina de Handicap Superior, Brigitte Cahour amb 41 punts net i Montse Turu Segura amb 40 punts net es proclamaren primera i segona classificades.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Antonio Pascual Paez, amb 41 punts net, es proclamà guanyador.


A la tarda del mateix diumenge tingué lloc l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat. Molts jugadors vingueren acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics. En aquesta ocasió, hi hagué el sorteig d’una Estada per a dues persones dues nits amb allotjament i esmorzar més golf a l’Hotel La Finca Golf Resort & Spa (Alacant).



Aprofitem per desitjar-vos una bona Setmana Santa i anunciar i convidar-vos a participar els propers dies 29, 30 d’abril i 1 de maig al VI Pitch Prodis & Putt Campionat Benèfic.

També recordar-vos que hem preparat un campionat combinat entre Vilalba Golf i El Vallès Golf els divendres 15 i 29 d’abril (Vilalba Golf) i 13 i 27 de maig (El Vallès Golf)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada