P&P PAPALUS - FINAL CIRCUIT SOTA PAR

La darrera prova del Circuit Sota Par Rioja es va disputar al camp del Pitch & Putt de Papalús de Lloret els dies 11 i 12 de juny.

La jornada es presentava molt emocionant donat que les classificacions encara estaven obertes degut a que els resultats entre els primers classificats eren força igualats. No va haver-hi sorpreses de darrera hora i, tot i que la victòria absoluta del Circuit va ser per Julio Santamaria, a punt va estar Jose Isidro Serra d’endur-se el triomf al acabar empatat amb el primer en la acumulada.

El camp de Papalús es trobava en perfectes condicions per jugar-hi, fet que van agrair els participants.

El vencedor scratx de la prova va ser Dani Coleman que va acabar amb 38 punts. La categoria handicap inferior se la va endur Ignasi Ibanyez que va fer 38 punts. En handicap mig es va produir un triple empat a 38 punts entre Josep Ramon Cerdanya, Emilio Lopez i Andrey Oreschenko no obstant, el trofeu va ser per Josep Ramon Cerdanya que va jugar un partit. La victòria en handicap superior se la va endur Pavel Timoshenko amb 41 punts.

En les categories femenines, Pepita Bacardit va aconseguir la segona victòria consecutiva en fer 34 punts que a més li ha valgut la victòria final de Circuit. En handicap superior Marta Juyol va fer un molt bon partit en acabar amb 35 punts alhora que es va assegurar el triomf en la general.

La categoria sènior va ser per Ramon Lloveras amb 37 punts.

En equips la victòria scratx va ser pel Malalts de Golf que va aconseguir 77 punts mentre que la categoria handicap se la va endur el Piensa en birdie amb 111 punts avantatjant en 8 punts al Golf Swingers que va quedar segon.

Els 4 jugadors titulars del Seve Team i del 19th Hole jugaran gratuïtament el Circuit Sota Par Dubai de P&P, a excepció de les proves jugades a fora de Catalunya i de la Gran Final que es jugarà a Gualta.

Els guanyadors del Circuit Sota Par P&P Rioja han estat:


Font: Web Sota Par

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada