ARRIBA LA PROVA FINAL INTERCLUBS 2011

Els dies 30 i 31 de juliol l es disputarà la 6ena. I darrera. prova de l'INTERCLUBS FCPP 2011.
Aquesta competició és la més important a nivell de participació ja que aplega quasi 1.300 jugadors arreu de Catalunya.

Primera Divisió:
Es disputarà al camp del
TENNIS MORA a on l'equip lider Franciac (amb Jordi Salva, Joan Poch i Agustin Redondo ) intentarà aconseguir el triomf final. Els equips de Hcp1, Can Rafel i Gualta, també tenen possibilitats. Per altra banda, també hi ha molta lluita pera conseguir una de les 8 places que dona dret a jugar la Copa Catalunya entre Roc3, Badalona, Montjuïc i El Vendrell. Per últim el descens sembla clar per Bonmont, Sant Jaume i Fornells i la quarta plaça esta en lluita de Platja d’Aro; Portal Roc i Backswing Blanes. Tot per decidir.

Segona Divisió Est:
El camp de
PERALADA  acollirà als equip de 2ona. Est i a on Papalus (liderat pel seleccionador Xavier Ponsdomenech) esta molt a proa d’aconseguir el campionat i matemàticament ja ha conseguit l’ascens de categoría. Badalona Pantaibéric ocupa la segona posició i també té moltes possiblitats d’assolir l’ascens, encara que HCP1 “B” podria tenir una remota possibilitat. Per la part baixa de la classificació Nou Castello, Vilassar i Quimriera semblen candidats al descens, per la quarta plaça hi han 5 equips en només 19 punts de diferència, la lluita serà molt aferrisada.

Segona Divisió Oest:
A
BONAREA  el lider de la competició Cambrils P&P (amb el jugador de la sel.lecció catalana David Solé) té molt a prop el campionat i l’ascens matemàtic, però encara haurà de lluitar. Per la segona plaça d’ascens hi ha molta lluita entre Gallitos, Jugadors del Vallés, Manresa Moiac, i Torrent ja que els separa només 32 pts.. Un triomf en la prova d’algun d’aquests equips pot fer que aconsegueixen l’objectiu. La part baixa de la classificació sembla que Blade Shoot ja té totes les papeletes, i per acompanyar-lo Vall d’Ordino, Manresa 2008, P&P Penedes, Lleida Freak e inclús Wedge Club.

Tercera Divisió Est:
El camp de
MONTSENY serà l'escenari d'aquesta darrera prova. Sembla que l’equip del P&P Peralada, té moltes possibilitats per aconseguir el campionat i ja ha asolit l’ascens. En lluita amb ells La Garriga que quasi té asegurat l’ascens, i per les dues places que queden hi haurà una gran lluita entre Restaurant 4 Carreteres, Mare Nostrum (aquest dos els màxims favorits), Caputxeta Team, Amics Franciac i Montseny. Pel descens estan quasi decidides entre Empuries, Vilassar Putt, Hag Guilleries, Platja D’Aro B, Mas Pages i Papalus Forat 19, encara que Mas Gurumbau tampoc es podrà despistar.

Tercera Divisió Oest:
El Vallès rebrà als equips d'aquest grup, Tant l’equip lider, Orfeo Catalonia, com Golfus P&P ja tenen matemàticament aconseguit l’ascens de categoría i lluitaran pel campionat. Per les dues places restants tenen més possibilitats en aquest ordre Can Rafel Worldfer, Sant Cugat P&P, Anoia i Montgros. A la part baixa, Lleida Galeó, Outlets Fora Limits, Fatiguitas, CB Natacio Montjuic tenen tots els numeros per baixar de categoría, per les dues places que falten Sant Sadurni A, Montjuic B, Figuerola Resort e inclús Forat 19.

Quarta Divisió Nord:
El  camp sempre difícil de

Can Cuyàs seu de 4a. Divisió Centre Grup 2
Mas Pagès acollirà darrera prova. Sembla que només quatre equips tenen opcions de pujar de categoría Cristinenc (lider), Semar “B”, Xarrupets i Gualta Emporda, tot estar per decidir.

Quarta Divisió Centre Grup 1:
La prova es jugarà al camp de
Badalona, i l'equip de Vallromanes "B" que ha guanyat la majoria de les proves té l’ascens matemàtic i quasi el campionat. Per les dues places que donen dret a l’ascens Patacabra i @Kipillu són els que tenen més possibilitats encara que Bowling New Streak i la Cantera de Badalona que juga a casa intentaran donar la sorpresa i aconseguir l’ascens.

Quarta Divisió Centre Grup 2:
El camp del
Can Cuyas serà l'escenari d'aquesta sisena prova. Quatre equips lluitaran per una de les tres places d’ascens que hi han Voy pa Par Viladecans  i Can Cuyas II (favorits tots dos per aconseguir el campionat), Gelida i Lopi. L’avantatge de l’equip local pot per que s’endugui la victòria.

Quarta Divisió Sud:
Disputarà la seva prova al camp del
Pitch and Putt BELLPUIG. Les dues primeres posicions sembla clares per  Bonarea "B" i Azkar Lleida,. Per la tercera plaça d’ascens el que té més possibilitats és LLeida Tot Greens, encara que Forat en 1 i Ho Haveu Vist tenen alguna opció.

També podeu trobar en el següent enllaç de la pàgina de la Federació Catalana de Pitch and Putt, els
HORARIS DE SORTIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada