COMISSIO ESPORTIVA - AGOST 2011


Cartes rebudes pel Representant dels Jugadors:

1/ Carta d'un jugador d'un equip que disputarà la prova de l'Interclubs al camp de Can Cuyàs i destaca que ha anat a entrenar i l'estat de les estores no és el desitjable. Com a representant dels jugadors em dirigeixo a la FCPP demanant que  es revisin l'estat de les estores d'aquest camp. Des de la FCPP em diuen que s'han possat en contacte amb el camp per rectificar aquesta incidència. Desprès de l'Interclubs el jugador m'envia email explicant que han jugat la prova i  que les estores seguien en mal estat. S'ha dit de nou a la FCPP.

2/ El camp de Montjuïc no té una zona per tirar boles quan es fan campionats oficials, i ara a final d'Agost es jugarà la prova del Rànquing. S'ha comunicat a la FCPP aquesta incidència que incumpleix els requisits que s'estableixen per la circular 11/2006 d'homologació de Camps (http://www.pitchandputt.cat/page.aspx?page=58&noticia=5678).

Incidència en la darrera prova de l'Interclubs a diverses divisions:

S'ha explicat en la web de la FCPP el perquè del nou horari per la sortida de les 16,00 suspesa per tormenta elèctrica en la darrera prova de l'Interclubs a quatre divisions.

Aquest nou horari no ha estat aprovat per la Comissió Esportiva sino que esta decidit directament per la FCPP i explicada una vegada ja estava pressa la decisió de la data escollida.

He propossat a la Comissió esportiva que es crei un protocol d'actuació per tal de definir per reglament les possibles dates en cas de suspensió d'alguna prova i que no quedi simplement en la decisió d'una o varies persones.

Calendari Competicions 2012:

S'ha aprovat per la Comissió Esportiva i a l'espera de l'aprovació per la Junta Directiva el Calendari de competicions per l'any 2012. Els aspectes més importants:

a) Es jugaran 7 proves d'Interclubs (6 només a 1era.divisió) amb inici el 28-29 de gener. Es jugaran 5 proves abans de l'agost i la 6ena i 7ena. prova en els messos de setembre i octubre, davant la demanda de molts equips en que la competició duri el màxim temps possible. Es desdoblaran els partits, en principi 1era i 4a.divisió un dia i 2ona. i 3era.divisió un altre dia del cap de setmana. Es faran rotacions entre dissabte i diumenge perquè totes les divisions juguin en la mesura del possible el mateix nombre de partits en dissabte i diumenge. També que les proves 1, 2, 6 i 7 es jugaran obligatoriament en camps de 18 forats.

b) Ranking s'inicia el 13 al 15 de gener i la darrera prova serà 1-2 desembre. Es manté Salardú a principis d'Agost i  les dues proves d'Andorra al mes de juliol.

c) Les principals dates dels campionats més importants:
     * CC Dobles: 5-6 Maig
     * CC Absolut: 16-17 juny
     * CC Matx-Play: 27-28 octubre

d) No s'inclouen noves proves pel 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada