P&P PERALADA GUANYA 3a. DIVISIO EST

La darrera prova de l'Interclubs 2011 a 3a. divisió Est es va jugar al camp del P&P MONTSENY.

En aquesta darrera prova el guanyador va ser l'equip de Club Golf Mare Nostrum amb 221 cops, gràcies als 52 cops d'Oscar Pérez. El millor resultat de les parelles va ser els 49 cops de Enric Vila & Isicio Xavier Cuenca d'Amics de Franciac.

El resultat d'aquesta jornada van ser:
1- Club Mare Nostrum: 221 cops.
2- Gualta Maui: 222 cops.
3- Mas Gurumbau: 22 cops.

A la classificació General final el P&P Peralada que només va ser 12é a la prova es va endur el campionat i l'ascens al que acompanyaran La Garriga "A", Club Golf Mare Nostrum i Amics de Franciac. Per la part baixa, baixen a 4a. divisió Empuries, Vilassar Putt, Hag Guilleries, Platja D'Aro "B", Papalus Forat 19, Mas Pagés.

1- P&P Peralada: 449 pts. Campió 3a.divisió Est.
18- Empuries: 6 pts.

Mare Nostrum va guanyar la prova i va aconseguir l'ascens a 2ona divisió (foto FCPP)