RECORD AL P&P TEIA

L’escenari de la setena jornada del Circuit Sota Par Dubai va ser el camp del P&P Barcelona – Teià. La prova es va disputar el cap de setmana del 27 i 28 d’agost amb una bona de participació.

El camp es trobava en bones condicions i els jugadors van poder gaudir d’unes jornades de pitch & putt molt agradables.

En categoria scratx, Xavi López va fer un molt bon resultat i es va imposar amb 4 punts d’avantatge sobre Pilar Montero que va ocupar el segon lloc després de jugar 3 cops sota par.

Els nous rècords es van produir en la disputa del Circuit Sota Par Dubai que es jugava en aquest camp del Maresme. El jugador Xavi López Santos va estar força inspirat i va aconseguir un nou rècord del camp. Li va sortir un partit perfecte gràcies a la concentració i al bon joc, i va finalitzar el partit signant una targeta amb 7 cops sota par (7 birdies i 11 pars). L’anterior rècord del camp el tenia José Isidro Serra i estava en 6 cops sota par. Enhorabona Xavi!
Paral•lelament, Pilar Montero va aconseguir el rècord del camp femení en acabar amb 3 cops per sota del par del camp.

Un cop finalitzada el campionat es va servir un magnífic piscolabis, com és habitual al camp de Teià, i es va procedir al lliurament de trofeus i al magnífic sorteig de regals.

Els vencedors al camp de Teià van ser Xavi López amb 43 punts en categoria scratx, Jordi Oliveras amb un resultat de 38 punts i Lluís Castro amb 43 punts es van imposar en handicap inferior i mig masculí, respectivament. La categoria superior va ser per Gonzalo López amb 30 punts. En les categories femenines les vencedores van ser Pilar Montero amb 37 punts en handicap inferior i Josefa Pacheco amb 27 punts en handicap superior. La victòria en categoria sènior se la va endur, Claudi Carbonell amb 37 punts.

El premi d’aproximació va ser per Jordi Oliveras que es va endur un lot de vi i cava de les prestigioses bodegues Maset del Lleó.

Xavi López nou record a Teià (foto www.sotapar.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada