I COPA CATALANA DE CLUBS SENSE CAMP


Arrel de les idees de diferents capitans sobre la conveniencia de fer una competició per equips en format matx-play, el C.E. Forat en 1, i al capdavant el seu President Lluis Navarrete, va impulsar a principis de juliol d’una nova competició que aglutinés a molts dels Clubs sense Camp  com una fórmula d’unió entre Clubs.

L’idea es va transformar en un Reglament, i va tenir una gran acollida, perquè en menys d’una setmana i sempre per rigurós ordre d’inscripció es van omplir les 16 places de la competició havent equips que van quedar en reserva com ara els Trobadors. Hores d’ara encara  hi han equips que es voldrien afegir a la competició.

Per evitar que la competició fos massa llarga, l’idea era fer-ho en com a màxim 2 dies. Per aquesta raó els 16 equips inscrits es van ordenar en funció de la seva Classificació en l’Interclubs 2011, del millor Fora Limits al pitjor classificat P&P Canalla. Els 8 primers jugaran a la Categoría Or i els altres 8 a la categoría Plata.

En la primera jornada prevista pel 17 de Setembre al camp del P&P Montseny els 16 equips inscrits jugaran eliminatòria de Quarts de Final, en format Matx-Play amb la participació de 6 jugadors (4 individuals i 1 parella) sent els jugadors de l’equip que ha disputat l’Interclubs 2011 amb la posible incorporació de només 1 jugador que no hagi participat amb l’equip (com a forma d’integració de cara a la propera temporada).

Els equips eliminats en aquesta Ronda de Quarts de Final, rebran un trofeo conmemoratiu de la seva participació.

Els 8 equips classificats (4 de cadascuna de les categories) jugaran la ronda final.

La Ronda de Semifinal, així com ·3 i 4 lloc i Final es disputaran el pròxim 15 d’octubre al camp del P&P Sant Cugat.

L’idea es disfrutar d’un torneig amb la màxima emoció com és el format de Matx-Play, a un preu força econòmic.

La configuració dels Quarts de Final són els següents:

Divisió Or:

(1) Fora Limits  & (8) C.E. Pantiquet
(2) Aigües Club & (7) Handicap 21
(3) Rita & (6) Montgros
(4) Wedge & (5) Golfus


Divisió Plata:

(1)  Saint Andrews & (8) P&P Canalla
(2) Sant Sadurni & (7) Cannonball
(3) Gelida & (6) Sorianos
(4) Forat en 1 & (5) Irreductibles


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada