P&P CAN PASCUAL - III CONCURS TARDOR

Aquest passat divendres es va celebrar el primer concurs nocturn al camp del P&P CAN PASCUAL. L'experència va ser genial, i molt aconsellable per a una propera vegada. Els participants van poder comprovar com el camp estar realitzant canvis molt importants.

Tots van coincidir en la gran millora dels greens, en l'acceptació del terreny a la nova resembra i en, sobretot i sempre més criticat, la recepció de la bola.

Per tant convidem als que no hi vareu poder ser presents, amb un nou concurs. Es tracta del III concurs de tardor, i es disputarà aquest proper dissabte 1 d'octubre. Serà puntuable pel rànquing de Can Pascual, i serà la penúltima oportunitat de presentar la candidatura a emportar-se un ANTIC pal totalment restaurat.
La sortida serà simultània a les 9h del matí, tot i que, per qui ho prefereixi hi haurà una sortida el divendres anterior a les 16:30h. La modalitat serà medal play.

Aproximadament a les 12h realitzarem l'entrega de premis i el sorteig de regals, tot acompanyat d'un pica pica, que a dia d'avui encara no s'ha acabat MAI.

Esperem que us animeu a passar aquesta jornada amb nosaltres, i sobretot, que us agradi el camp. Per cert, el preu pel soci es de 16 euros i pel no soci de 19 euros.
Apa, fins aviat!

P & P Can Pascual
tel. 972 162 060
Ctra. Hostalric a Arbúcies, km. 13, 3
info@pitchandputtcanpascual.com
http://www.pitchandputtcanpascual.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada