P&P GUALTA - CIRCUIT SOTA PAR

La novena prova del Circuit Sota Par Dubai P&P va tenir dos clars protagonistes, Mario Gómez i Josep Maria Gasull que van acabar empatats a 34 punts en el camp de Gualta.

El dissabte al matí va lluir el sol i els jugadors van passar una mica de calor. El diumenge es vaticinaven pluges però tot i que va ploure una estona abans, els participants van poder gaudir d’una temperatura agradable per poder jugar.

La competició va estar molt renyida ja que s’estan disputant els premis de final de Circuit i a més, el passi a la Final per guanyar un viatge a Dubai per 2 persones.


Els dos jugadors van fer un bon partit i van aconseguir situar-se en el més alt de la classificació scratx, no obstant el trofeu de la categoria reina va ser per Mario Gómez mentre que Josep Maria Gasull s’enduia el trofeu de la categoria handicap inferior. Amb aquest segon triomf en el Circuit Dubai, Mario Gómez es situa segon en la acumulada scratx i primer en handicap mig. Per la seva banda, Josep Maria Gasull ja es cinquè en handicap mig.

Molt renyida va estar també la classificació sènior, on Julio Santamaria i David Ewans van empatar en primer lloc. En Julio és ara setè en la acumulada de handicap inferior. A un sol punt va acabar Gustavo Cantos que es manté al capdavant de la general sènior amb 4 punts d’avantatge sobre Josep Cortada.


Els guanyadors en la resta de categories masculines van ser David Gonzalez en handicap mig i Vicenç Alarcon en superior. Marta Galceran, per la seva banda, va aconseguir el triomf en handicap superior femení.


Un cop finalitzada la competició es va procedir a servir un piscolabis. Després es va fer el lliurament de trofeus i l’habitual sorteig de regals on tots els assistents es van endur un obsequi.


Malalts de Golf i Agrupació Sant Jordi de Caixa Catalunya guanyen per equips

Per equips el guanyador en categoria scratx va ser l’equip Malalts de Golf amb 80 punts i es situa segon a 9 punts d’Astres que és l’actual líder de la general scratx. En categoria handicap Agrupació Sant Jordi de Caixa Catalunya es va imposar amb 100 punts i ocupa en cinquè lloc en la acumulada amb handicap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada