P&P TENNIS MORA - CIRCUIT SOTA PAR

El temps i els bons resultats van marcar la desena jornada del Circuit Sota Par Dubai. En aquesta ocasió els jugadors es van desplaçar fins al Maresme, concretament a Sant Andreu de Llavaneres, per disputar la competició que es jugava els dies 24 i 25 de setembre al camp del P&P TENNIS MORA.

Els participants van gaudir d’un temps ben diferent, el dissabte la pluja va afectar a la primera sortida i va fer que s’ajornés la sortida durant més d’una hora. Després els jugadors van poder disputar els seus partits encara sota una lleu pluja. El diumenge el temps va acompanyar amb sol. No obstant, els dos dies, els jugadors varen poder gaudir d’un camp que es trobava en bon estat per a la pràctica del pitch & putt. Els greens del Tennis Mora van posar a prova els jugadors amb les seves característiques caigudes.

Els que pitjor ho van passar van ser els ànecs que resideixen habitualment al camp, i és que més d’un va posar a prova els seus reflexos. La bona notícia és que, tot i els ensurts que van patir, tots els ànecs en van sortir vius.

La família Mora i la Mercè van atendre molt bé als participants, que van rebre un tracte exquisit.

Pel que fa a la competició, es van veure bons resultats i alguns dels vencedors d’aquesta desena jornada ho van fer amb més 40 punts, cosa que dóna una idea del nivell de joc que es veu en el Circuit. Tot i el bon joc cap jugador va aconseguir fer un forat en u, fet habitual en totes les jornades. El premi aproximació al forat 1 va ser per Luciano Peñas que deixar al bola a 61 centímetres del forat i es va endur una funda per guardar les sabates.

Els guanyadors de camp van ser: Miquel Sanjoan amb 38 punts en categoria scratx, Àngel Navarro amb 41 punts en handicap inferior masculí, Nicolas Cortés amb 43 i David Peco amb 42 punts en handicap mig i superior, respectivament. Les categories femenines van ser per Pilar Montero amb 34 punts i Motserrat Llumà amb 37, que van guanyar en handicap inferior i superior respectivament. Julio Santmaria amb 37 punts es va endur la segona victòria consecutiva en categoria sènior.

Pel que fa als equips els guanyadors han estat: Seve Team amb 103 punts en categoria scratx mentre que en categoria handicap hi va haver-hi un empat a 113 punts entre els equips Astres i Agrupació Sant Jordi de Caixa de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada