CAMPIONAT CATALUNYA SENIOR Pitch and Putt

Des d'avui fins diumenge 30 d'octubre es disputarà el Campionat de Catalunya Sènior de Pitch and Putt al camp del Pitch and Putt PLATJA D'ARO.

Un total de 105 jugadors jugaran en aquest camp gironi amb l'idea d'aconseguir el Campionat de Catalunya  o alguna de les places de privilegi en algunes de les 5 categories que tindrà el Campionat.
 Les categories són:
1era. categoria (hcp fins 5,4);  2ona. categoria (hcp de 5,5 a 13,4), 3era. categoria (més de 13,5), Supersènior (jugadors amb més de 70 anys), i categoria femenina.

Es jugarà a un total de 36 forats medal play, divendres i dissabte en les 3 sortides es jugaran 18 forats i es produirà un tall dels millors 72 jugadors, tot respectant un nombre determinat per cadascuna de les categories abans esmentades.

Finalment diumenge es disputarà una darrera sortida amb els 18 forats Medal Play que decidiran el Campió de Catalunya i el de cadascuna de les categories.

El màxim favorit per aconseguir el titol és l'Amador Rodriguez, el jugador del P&P Sant Cebrià és l'actual campió de l'edicíó del 2010, lider del Rànquing 2011 i millor handicap de la prova. Entre els jugadors que intentaran lluitar pel triomf final destacar Lluis Grife (subcampió Catalunya Matx-Play al 2009), Kenneth Sweeney, Jaume Llavina, José Sánchez, Miguel Espinosa, Emilio Villodres, Francesc Xavier Creus o Pepe Garcia.  Es troben en falta alguns noms ilustres com Ramón Carrera (campió al 2008), Francisco Gónzalez (guanyador al 2009 i subcampió a l'edició del 2010) entre d'altres.


Amador Rodriguez Campió Catalunya Pitch and Putt 2010
Amador Rodriguez màxim favorit i actual Campió Catalunya Sènior


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada