CIRCUIT SOTA PAR - Pitch and Putt PAPALUS

Els jugadors del Circuit Sota Par Dubai es van desplaçar per segona vegada fins el camp del Lloret Papalús P&P, on els dies 8 i 9 d’octubre es va jugar la dotzena jornada d’aquesta competició.

El dissabte es va jugar sense cap contratemps, igual que diumenge i el temps va acompanyar els participants amb dies molt agradables, tot i que a primera hora feia fresqueta per la baixada de temperatures.

El camp estava espectacular, i va posar a prova als jugadors. L’únic inconvenient va ser que el green del 7 no estava a punt i es va habilitar un green provisional. Un green que va portar més d’un mal de cap, encara que alguns en van saber treure profit i van aconseguir embocar un birdie, com en el cas de Gregori Gonzalez.

Un cop finalitzada la prova, els membres del camp de Papalús van preparar un excel•lent catering amb pa amb tomaquet i embotits variats i fins i tot pinxos de botifarra mentre es passaven els resultats. Després, es va procedir a fer el lliurament de premis i el sorteig de regals on, com és habitual, tothom es va endur algun obsequi. Fins i tot es va fer una segona volta de sorteig, amb la lògica alegria dels assistents a l’acte.

Els guanyadors de camp van ser Antonio Salcedo amb 36 punts en categoria scratx, José Luis Losada amb 34 punts en handicap inferior masculí, Emilio López amb 35 punts i German Riscos amb 38 punts van ser els vencedors en handicap mig i superior respectivament. Pel que fa a les categories femenines, les guanyadores van ser Pepita Bacardit amb 36 punts i Olga Llorensi amb 33 punts, en categoria inferior i superior respectivament. El triomf en categoria sènior va ser per Gabriel Bautista amb 33 punts.

Pel que fa als equips, el guanyador va ser el Seve Team amb 89 punts que a més d’endur-se la victòria a Papalús ja es situen en el primer lloc de la general scratx. I en categoria per equips handicap hi va haver-hi un empat entre els equips Ambar i Piensa en Birdie a 95 punts. A més, ens espera una emocionant darrera jornada donat que ambdós equips ocupen el liderat handicap de la general empatats a punts.


guanyadors Circuit Sota Par a Papalus Pitch and Putt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada