MONTERO & JIMENEZ CAMPIONS COPA ACPP PARELLES MIXTES

Un total de 99 parelles van participar de sde divendres 21 fins al diumenge 23 d'Octubre en el Copa ACPP de Parelles Mixtes al camp del Pitch and Putt EL VENDRELL.

Tant divendres com dissabte totes les parelles participants van disputar 18 forats sota la modalitat Fourball medal Play, que establiria el tall classificatori per disputar diumenge els 36 forats finals.

Els liders desprès d'aquesta primera volta eren la parella formada per Xavi López & Marta Mota amb 7 sota par, seguits per Carmen Alaez & Enrique Playan a 1 cop i dues parelles a dos cops Silvia Garangou & Marc Fortuny i Pilar Montero & Antonio Jiménez.

El tall de les 36 parelles classificades per diumenge va quedar establert en 55 cops havent parelles que en el desempat van quedar fora.

A primera hora de diumenge es van disputar els 18 forats en modalitat Greensome a on va haver un canvi en el liderat ara comandat per les parelles Pilar Montero & Antonio Jiménez i Ricardo Betlinski & Mercedes Marco amb 101 cops, però en només dos cops de diferència hi havien 4 parelles més que també podrien aconseguir el triomf.

La darrera volta en modalitat Foursome (la més dificil de les tres modalitats disputades) va dictar sentència i la parella Pilar Montero & Antonio Jiménez amb una volta final de 54 cops va aconseguir el triomf amb un total de 155 cops.

El quadre d'honor en les seves primeres posicions d'aquesta COPA ACCP PARELLES MIXTES:
1- Pilar Montero & Antonio Jiménez amb 155 cops.
2- Frederic Lloret & Nuria Dalmau amb 156 cops.
3- Ricardo Betlinski & Mercedes Marco amb 156 cops.


 Els 3 primers classificats Copa ACPP Parelles Mixtes 2011 P&P El Vendrell
Els 3 primers Classificats Copa ACPP Parelles Mixtes (foto ACPP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada