Pitch and Putt EL VALLES -TORNEIG DE PARELLES

El dissabte dia 22 d’octubre, El Vallès Golf ha celebrat l’última de les quatre proves del Campionat Parelles 2011. Aquest, jugat en la modalitat Parelles Fourball, ha contat amb una participació de 36 parelles, completant així les dues sortides que hi havia previstes.

La parella guanyadora Scratch ha estat la formada per Xavier Serral Floreta i Jordi Saborit Floreta, amb 44 punts brut, fent doncs deu cops sota par del camp.

La parella guanyadora Handicap ha estat la que formaven Eduardo Casellas Bonaterra i Carola Custodero Mauri amb 47 punts net, seguits de la parella Miquel Claramunt Vicente i Àngel Martin Cayuelas amb 44 punts net.

Destacar els tres Hole in One que han fet Asensio Mateo Roldan (forat 9), Josep Antoni Balart Ruiz (forat 8) i Amelia Zarza Martin (forat 2)

Una vegada han acabat de jugar les últimes parelles, s’ha procedit a l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals.

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han col·laborat i participat en el campionat, i aprofitem per anunciar que els propers dies 28, 29, 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre tindrà lloc el I Trofeu C.E. Sabadell, campionat de Pitch & Putt on hi haurà, a més d’un gran sorteig de regals i d’una moto Peugeot entre els participants al trofeu i tots els socis del C.E. Sabadell a sortejar al partit contra el Valladolid, una moto pels Hole in One als forats 10, 15 o 18.


Guanyador Torneig Parelles El Valles Golf
Guanyador Torneig Parelles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada