TORNEIG 4 ESTACIONS A EL VALLES GOLF

EL VALLES GOLF va celebrar durant els dies 7, 8 i 9 d’octubre la IV Edició Campionat 4 Estacions - Trofeu Benito Hidalgo. Un total de 202 participants varen passar per les nostres instal•lacions per a gaudir d’aquest esdeveniment, gràcies a la col•laboració conjunta i patrocini de Benito Hidalgo Joier i KIA Motors.

Aquest campionat de Pitch & Putt es jugà en la modalitat individual Stableford i tingué nou sortides simultànies.

El guanyador Scratch Indistint fou Josep Soy Saqués, amb 41 punts brut, fent doncs cinc cops sota par del camp.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer i segon classificats foren Jordi Rovira Cabedo amb 40 punts net i Alberto López León amb 39 punts net. Conchita Serrano Herce amb 36 punts net i Montse Turu Segura amb 33 punts net es proclamaren primera i segona classificades en la categoria Handicap Inferior Femení.

Per altra banda, Francisco Planells Jalón amb 41 punts net i Pablo Castillón Bernal amb 41 punts net s’adjudicaren el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí. En la categoria femenina de Handicap Superior, Encarna Ruiz Matías amb 41 punts net i Dori Ruiz Matías amb 38 punts net es proclamaren primera i segona classificades.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Victor Lacalle Bueno amb 38 punts net, es proclamà guanyador.

En la categoria Infantil, Aleix Alegre Orduna amb 39 punts net va ser el guanyador.

En aquesta ocasió, el Premi Aproximació al forat 10 d’un Rellotge Tag Heuer, gentilesa de Benito Hidalgo Joier, se l’endugué Gregorio López León, qui va deixar la bola a només 19,5 centímetres del forat. També hi havia el Premi Hole in One al forat 18, un fabulós Cotxe Kia Picanto 1.0 5p, gentilesa de KIA Motors, el qual no s’endugué Julio Pérez Soriano per ben poc després de deixar la bola a menys d’un pam de distància del forat.

Com anècdota, dir que Antonio Mateo Pérez va aconseguir realitzar un Hole in One al forat 2.

A la tarda del mateix diumenge tingué lloc l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat. Molts jugadors vingueren acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics.

Aprofitem per anunciar-vos que ja estan obertes les inscripcions a la 4a Edició Campionat per Parelles, la qual es jugarà el proper dissabte dia 22 d’octubre i que els dies 29,30 i 31 d’octubre i 1 de novembre es disputarà el Campionat del Centre d’Esports Sabadell F.C., on hi haurà dues motos per al premi al Hole in One i una més per a sortejar.

Torneig 4 Estacions al Valles Golf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada