EL VALLES GOLF - I TORNEIG C.E.SABADELL

El Vallès Golf va celebrar durant els dies 28, 29, 30, 31 d’octubre i 1 de novembre el I TROFEU C.E. SABADELL F.C.. Dos cents trenta vuit participants varen passar per les nostres instal·lacions per a gaudir d’aquest esdeveniment, gràcies a la col·laboració del Centre d’Esports Sabadell F.C.

Aquest campionat de Pitch & Putt es jugà en la modalitat individual Stableford i tingué dotze sortides simultànies.

El guanyador Scratch Indistint fou Eduard Casellas Bonaterra, amb 41 punts brut, fent doncs cinc cops sota par del camp després que Alexandre Albiñana Bril, tot i fer millor resultat amb 43 punts brut, tingués el detall de cedir-li el premi com a professional de golf i professor de la casa.

En la categoria Handicap Inferior Masculí el primer i segon classificats foren Antonio Arrabel Marquez amb 41 punts net i Juan Ortega Condes amb 41 punts net. Carolina Gonzalez Garcia amb 39 punts net es proclamà primera classificada en la categoria Handicap Inferior Femení.

Per altra banda, Emilio Cárdenas Ollé amb 46 punts net i Ricard Belles Gras amb 46 punts net s’adjudicaren el primer i segon lloc en categoria Handicap Superior Masculí. En la categoria femenina de Handicap Superior, Montse Viladecans Suriñach amb 39 punts net es proclamà primera classificada.

Dins de la categoria Sènior Indistint, Lluis Leon Márquez amb 41 punts net, es proclamà guanyador.

En la categoria Infantil, Ignasi Pelayo Justícia amb 43 punts net va ser el guanyador.

En aquesta ocasió, hi havia el Premi Hole in One en tres forats; el forat 10 (1 de la segona volta), el forat 15 (6 de la segona volta) i forat 18 (9 de la segona volta), tractant-se d’un ciclomotor Peugeot per a cada un dels forats. Aquesta vegada tampoc hi hagué sort i ningú se’l va poder endur.

A la tarda del mateix dimarts tingué lloc l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat. Molts jugadors vingueren acompanyats per tal d’endur-se alguna cosa, o si més no, per a gaudir d’una bona estona amb la resta de participants i amics.

Aprofitem per anunciar-vos que ja estan obertes les inscripcions a la IV Edició Campionat 4 Estacions - Tardor, la qual es jugarà els propers divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 de novembre.

Guanyadors a El Valles Golf Torneig C.E.Sabadell

1 comentari:

  1. Hola, sóc l'Ignasi Pelayo, el guanyador infantil. Volia remarcar que a part de fer +4 del camp vaig a estar a un dit de fer el hole in one en el forat 10 (1 de la segona volta)

    ResponElimina