LA FIGUEROLA DICTARA LA SENTENCIA DEL RANQUING

Avui i fins diumenge un total de 146 jugadors, jugaran al camp del Pitch and Putt LA FIGUEROLA la darrera prova del RANQUING FCPP 2011.

Hi ha un lluita pels primers llocs, ja que els primers classificats de la classificació Absoluta tenen opcions de guanyar la competició.

Aquest any tindrem un nou jugador guanyador del Rànquing, en els 2 primers llocs, el lider Alexandre Albiñana (P&P El Vallés) amb 427 pts (amb un pitjor resultat de 49 pts.) només té 5 punts de marge sobre Antonio Penalva (Can Rafel) que té com a pitjor resultat descartable 41 pts. Per tant amb un bon resultat en aquesta darrera prova tindria moltes possibilitats d'aconseguir el primer lloc.

En les altres categories, en Sènior tot sembla decidit a favor d'Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià) amb 447 pts. amb 35 pts. de diferència sobre Ricardo Betlinski (P&P El Vendrell). Per últim en la categoria Femenina, Abby Nachshon (P&P LLeida) amb 412 pts. té una avantatge de 19 pts. amb la Mercedes Marco (P&P El Vendrell) que semblen insalvables.

Poster Ranquing FCPP 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada