PENULTIMA PROVA DEL RANQUING FCPP

Des de demà divendres 11 i fins diumenge 13 de Novembre al camp del Pitch and Putt FORNELLS es celebrarà la penúltima prova del RANQUING FCPP 2011.

Hi figuran inscrits 215 jugadors que jugaran 18 forats en la modalitat Medal Play.

Els principals protagonistes seran els jugadors que en les diferents categories lluiten en les primeres plaçes.

En Categoria Absoluta, sembla que la lluita esta centrada en tres jugadors. El lider és el jugador de El Vallés Golf Alexander Albiñana amb 424 punts, amb un pitjor resultat de 47 punts, la segona plaça és per l'Amador Rodriguez (P&P Sant Cebrià) amb 415 punts, que té com pitjor resultat 46 punts. Els dos jugadors compartiran partit en la sortida de divendres al migdia. El tercer lloc és per l'Antonio Penalva (Can Rafel) amb 413 punts que té com pitjor resultat 41 punts.

En Categoria Sènior, el lider és Amador Rodriguez amb 447 punts, molt allunyat del segon classificat el jugador del P&P El Vendrell Ricardo Betlinski que té 409 punts.

Finalment en categoria Femenina, la lider actual és la jugadora del P&P Lleida Abby Nachshon amb 398 punts i un pitjor resultat de 44 punts, la segueix a poca distància amb 393 punts la Mercedes Marco  (P&P El Vendrell) que té un pitjor resultat per descartar de 40 punts.

Tee del forat 10 Pitch and Putt Fornells
Tee del Forat 10 del P&P Fornells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada