APROVATS REGLAMENTS COMPETICIONS FCCP 2012

La Federació Catalana de Pitch and Putt ha publicat tres REGLAMENTS abans de tancar l'any vinculats a la competició del 2012.

1/ Reglament del Campionat de Catalunya per Equips que inclou la inscripció dels equips i algunes petites novetats com ara que es permet que un jugador d'un mateix club pugui jugar en dos equips de dues categories diferents, així com també que un jugador que no hagi participat en cap prova en un equip pugui disputar una prova amb un altre equip.

2/ Reglament del Rànquing: No hi han modificacions destacables, de moment no s'ha aconseguit la demanda dels jugadors d'haver algun tipus de premi (encara que podria haver alguna sorpresa en les pròximes setmanes). El que si hi ha és nou és que es pot entrenar per 10 euros durant la setmana abans de la competició, i també s'han aprovat alguns petits canvis en la puntuació dels Campionats de Catalunya.

3/ Reglament de RCA: És una nova  classificació acumulada dels jugadors que han disputat competicions oficials en els darrers 2 anys. El RCA (Rànquing Català Acumulat de Pitch de Putt)  determinarà en cada moment la classificació dels jugadors en funció d'un periode més gran de temps que el que ho fa el Rànquing.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada