EL VALLES GOLF - TORNEIG DE NADAL

Els dies 16, 17 i 18 de desembre El Vallès Golf ha estat escenari del tradicional Campionat de Nadal de Pitch & Putt. La participació ha estat de 125 jugadors, tots ells amb ganes de passar-ho bé i celebrar amb tots nosaltres la proximitat de les festes.

Aquest campionat s’ha jugat en la modalitat Individual Stableford, contant amb sis sortides simultànies repartides al llarg dels tres dies.

Els resultats d’aquest han estat els següents:

Com a guanyador Scratch Indistint tenim a Josep Antoni Balart Ruiz amb 39 punts brut, fent doncs tres cops sota el par del camp.

En categoria Handicap Inferior Masculí tenim com a guanyador a Salvador Ruiz Fàbregas amb 42 punts net i en categoria Handicap Inferior Femení s’ha proclamat campiona la jove Dana-Helga Puyol Robert amb 44 punts net.

En categoria Handicap Superior Masculí Cristian Rovira Fernández amb 41 punts net ha estat primer i en categoria Handicap Superior Femení ha quedat primera Mercè Hernández Abad amb 37 punts net.

En categoria Sènior Indistint tenim com a guanyador a Joaquim Gassiot Marti amb una puntuació de 36 punts net.

I en categoria Juvenil trobem a Joan Pujol Ribas qui amb 40 punts net s’ha adjudicat la primera posició.

En aquesta ocasió, el ja clàssic Premi a l’Aproximació al forat 1 o 10 oferia a qui deixés la bola més propera un Pernil Ibèric. L’afortunat ha estat Jordi Alegre Almirall després de deixar la bola a només 82 centímetres del forat.

A la tarda del mateix diumenge hi ha hagut l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals en finalitzar el campionat. És durant aquest esdeveniment que s’ha fet entrega també de les medalles corresponents al campionat de la Marató de TV3 celebrat el passat diumenge 11 de desembre, el qual buscava la solidaritat de la gent per a invertir en la investigació de la regeneració i transplantament d’òrgans i teixits.

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui han participat i desitjar-vos unes bones festes i un feliç any nou, i recordar-vos que el proper dijous dia 29 de desembre podeu participar en el Campionat de Golf 18 Forats Recorregut Verd (RCGEP), el qual es jugarà en modalitat Parelles Fourball Stableford i on se sortejarà, entre altres regals, un Vol a París (Beauvais) per a dues persones des de Barcelona (El Prat).

Guanyadors Torneig Nadal 2011 a El Vallés Golf
Guanyadors Torneig de Nadal a El Vallés Golf

1 comentari:

  1. Hola sóc la Dana i m'agrada molt la foto i casi bé el meu pernil és més gran que je! je! je!
    I sobretot en el text m'agrada molt quan dieu que sóc jove! Bueno esque és veritat! Je! Je !

    ResponElimina