ALBERT GIRONES GUANYA EL RANQUING A PLATJA D'ARO

Els dies 13, 14 i 15 de Gener es va donar el tret de sortida al Rànquing 2012 de la Federació Catalana de Pitch & Putt. Era la primera competició oficial de la temporada. La primera prova es va celebrar al Pitch & Putt de Platja d’Aro (Girona) i van participar un total de 357 jugadors i jugadores. Les baixes temperatures van ser protagonistes, en haver de endarrerir una mitja hora les sortides del cap de setmana, per a que el camp estigués més tou. La participació va ser de  357 participants, 100 participants menys que en la primera prova de l'any 2011, i 70 menys que en la prova del 2009 que es va disputar en el mateix camp que també va obrir la temporada del Rànquing 2012.

Va guanyar la prova en categoria Scratx, el jugador local Albert Gironès amb 48 cops, seguit de l’actual Campió de Catalunya, l’Alexandre Albiñana del P&P El Vallès amb un cop menys.

En categoria femenina va guanyar la Pilar Montero del P&P Vallromanes amb 55 cops i en segona posició la Marilyn Holmes del P&P Vilassar Teià amb 2 cops més.

Ricardo Betlinski del P&P El Vendrell, va ocupar la primera posició de la categoria Sènior amb 51 cops, seguit de Joaquim Punsoda del P&P Teià amb 53.

Encapçalen la taula en la classificació provincial l’Alexandre Albiñana per la divisió de Barcelona, l’Albert Gironès per Girona, per Tarragona el Ricardo Betlinski i el Daniel González per Lleida.

La propera cita es jugarà també en terres gironines, concretament al Pitch & Putt Franciac els dies 3, 4 i 5 de febrer.

En la Classificació del RCA (Rànquing Català Acumulat) que s'ha creat per tal de determinar quins són els millors jugadors dels darrers 2 anys. La Classificació en els seus primers llocs queda de la seguüent forma: