BADALONA LIDERA LA 1era. DIVISIO

A primera divisió el dissabte 28 de Gener en el Campionat de Catalunya per Equips, cal destacar la victòria de l’equip del Badalona Ramírez Advocats que va guanyar la primera prova al camp del Pitch and Putt Teià amb 5 cops sota par. Els jugadors que van puntuar van ser el nou fitxatge Salvador Garangou amb 52 cops, Enric Sanz amb 53 i Sergi Peña amb 55. La millor parella dels badalonins va ser la formada per Ramon Corral i José Posilio amb 51 cops. 
En segona posició va quedar classificat l’equip del Vendrell amb 4 sota i en tercera posició i 1 cop sota par l’equip de Franciac. Amb els mateixos cops van quedar en quarta, cinquena i sisena posició els equips de Teià, Sant Cebrià i Hcp1 que van desempatar per millors resultats descartats.

Pel que fa a resultats individuals el millor de la prova de Teià va ser el Jordi Planas, del P&P Can Rafel amb 50 cops, seguit dels jugadors Job Sugrañes (P&P Montjuïc), Ricardo Betlinski (P&P El Vendrell) i Pérez Gelma (P&P Hcp1) amb un cops més. I en la modalitat fourball els guanyadors van ser la parella del P&P Gualta, David Martinez i Fernando Cano que van fer un gran resultat de 47 cops.

La Classificació de la prova i la Classificació General queda de la següent forma:

1- Badalona : 211 cops ( 100 pts.)
2- El Vendrell : 212 cops (90 pts.)
3- Franciac:  215 cops (80 pts.)
4- Teià: 215 cops (72 pts.)
5- Sant Cebrià: 215 cops (64 pts.)
6- Hcp 1:  215 cops (56 pts.)

P&P Badalona lider 1era. divisió Interclubs 2012
L'Equip de BADALONA lider 1era. Divisió (foto FCPP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada