CIRCUIT SOTA PAR AL Pitch and Putt BADALONA

Antonio Yuste, jugador habitual del Circuit junt amb el seu amic Paco Ontiveros, va aconseguir al camp de Badalona una important victòria en una prova del Circuit Sota Par Canadà en la categoria absoluta. Antonio Yuste travessa un bon moment de joc, ja que a més, encapçala la classificació scratx de la competició.
La cinquena prova del Circuit es va disputar al camp de Badalona els dies 18 i 19 de febrer. El camp de joc estava en bones condicions, tot i que degut al fred i la climatologia dels darrers dies els greens estaven una mica durs i feien difícil sobre tot el putt.
Els guanyadors de camp van ser: Antonio Yuste amb 39 punts en categoria scratx, Alfonso L. Rodriguez amb 41 punts en handicap inferior masculí, Mariano Cano amb 39 punts i Jose Vicente Grau amb 38 punts van guanyar en handicap mig i superior respectivament. Rosa M. Bartrolí va guanyar en handicap inferior femení amb 35 punts i Pilar Prat amb 39 punts en superior femení. En categoria sènior la victòria va ser per Francisco Segurado amb 39 punts.
Foto Guanyadors Prova Circuit Sota Par al P&P Badalona
Foto dels guanyadors a Badalona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada