Pitch and Putt TENNIS MORA - CIRCUIT SOTA PAR

El temps i els bons resultats van marcar la tercera jornada del Circuit Sota Par Canadà. En aquesta ocasió els jugadors es van desplaçar fins al Maresme, concretament a Sant Andreu de Llavaneres, al camp del P&P Tennis Mora per disputar la competició que es jugava els dies 28 i 29 de gener.
Els participants van gaudir de dies força inestables en quant al temps, especialment el dissabte que va caure una mica de pluja. El diumenge, tot i que no va ploure, les temperatures van caure en picat i a primera hora era de 3º. El camp es trobava en bon estat per a la pràctica del pitch & putt i els famosos greens del Tennis Mora van posar a prova els hàbils jugadors amb les seves característiques caigudes.

A mig recorregut, esperava l’avituallament, fruita i aigua per afrontar el final de partit amb energies. Cal destacar que tant la família Mora com la Mercè van estar en tot moment pendents dels jugadors i els van tractar magníficament.
Pel que fa a la competició, es van veure bons resultats i fins a 3 forats en un, un d’ells en el forat d’aproximació embocat per Carles Castellarnau en el seu primer cop del partit al forat 1. Pepita Pont va fer un forat en un al forat 12 i Josep Cortada al forat 8.
Els vencedors d’aquesta tercera jornada ho van fer amb força bons resultats com el de Manel Reyes Santos que es va imposar en la categoria scratx amb 39 punts.

Guanyadors Circuit Sota Par Tennis Mora (febrer 2012)

En handicap inferior masculí Isidre Garrido es va endur el trofeu en acabar amb 42 punts, va estar molt fi de putt durant tot el partit i va fer 7 birdies. El handicap mig va ser per Sergio Rios amb 37 punts mentre que David Peco, jugador del Piensa en Birdie, va estar molt afinat i es va endur el trofeu a casa al fer 39 punts. Pel que fa a les categories femenines, filla i mare van empatar en handicap inferior, Rosa M. Iglesias i Rosa M. Bartrolí van acabar amb 35 punts, tot i que el trofeu va ser per Rosa M. Iglesias, la filla. En handicap superior Montse Llumà i Pilar Prat van empatar a 37 punts encara que el trofeu se’l va endur la Montse per handicap. En sènior també va haver-hi un empat entre Victoriano Villanueva i Josep M. Minguet que es va desfer en benefici d’en Victoriano.
Un cop finalitzada la competició es va fer el lliurament de premis i un piscolabis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada