EL VALLES GOLF - 2ona prova CAMPIONAT PARELLES

Aquest cap de setmana passat, dies 25 i 26 de febrer, El Vallès Golf va celebra la primera de les quatre proves del Campionat Parelles 2012 previstes per aquesta propera temporada.

Jugat en la modalitat Parelles Fourball, aquest campionat ha contat amb una participació de 60 parelles. Inicialment s’havia previst un  sol dia de campionat, el dissabte. Degut però al gran èxit d’aquest torneig, es van ampliar les inscripcions per diumenge.

La parella guanyadora Scratch va estar la formada per Julio Perez Soriano i Manuel Gomez Perez, amb 41punts brut, fent doncs 5 cops sota el par del camp.

La parella guanyadora Handicap va estar la que formaven Eric Montaner Rovira i Cristian Rovira Fernandez amb 46 punts net, seguits de la parella Conchi Rivas Guerrero i Maria Teresa Pagan Lucas amb 45 punts net.

Una vegada han acabat de jugar les últimes parelles, es va procedir a l’entrega de premis i ja clàssic sorteig de regals.

Per últim només queda donar les gràcies a tots els qui van col·labori participar en el campionat, i aprofitem per convidar-vos els propers dies 23, 24 i 25 de març al Campionat VIII Aniversari Trofeu Decathlon de Pitch & Putt.

guanyadors 2ona prova Parelles El Valles Golf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada