SEGONA JORNADA INTERCLUBS FEMENI

Els passats dies 11 i 12 de febrer es va disputar la segona jornada de l'Interclubs Femeni ACPP.

En el GRUP EST que es va jugar al camp del P&P Platja D'Aro  en categoria Scratch l'equip local de Platja D'Aro Femení va imposar  amb 5 sobre par, gràcies a la millor parella formada per Nuria Dalmau i Maria Castillo que van aconseguir fer 52 cops. En segona posició va quedar l'equip de Franciac Blau amb 7 sobre par gràcies a la segona millor tarjeta de la competició amb 56 cops de Emilia González i Margarita Pujol.

En categoria Handicap també es va imposar l'equip local de Platja D'Aro Femení amb 99 cops , seguit pels dos equips de Sant Cebrià, Sant Cebrià Cirera 102 cops i Sant Cebrià Maduixa amb 103 cops.

En el GRUP OEST la prova es va disputar al camp del Can Cuyàs a on a la categoria Scratch es va imposar l'equip guanyador de les dues darreres edicions de l'Inteclubs femení, l'equip de Lleida Femeni amb les dues parelles fent 54 cops i per tant amb un resultat de 108 cops. En segona posició l'equip local de Can Cuyàs Vermell va presentar la millor parella de la competició amb els 53 cops de Carlota Serra i Fina Alarcon per acabar amb 109 cops. El tercer lloc va ser per Vallromanes amb 110 cops.

En categoria Handicap l'equip local de Can Cuyàs Vermell es va imposar amb 95 cops. seguit per Can Rafel Femeni amb 102 cops, i en tercera posició va ser per Club Esportiu Lopi amb els mateixos cops, però que va tarjeta que es va descartar va quedar en aquesta posició.

Les classificacions generals dels dos GRUPS en les dues categories són:

GRUP EST:
Scratch:
1- FRANCIAC BLAU: 180 pts.
2- Les Tei de Teia: 180 pts.
3- Papalús Femeni: 136 pts.

Handicap:
1- SANT CEBRIA MADUIXA: 144 pts.
2- Les Tei de Teia: 133 pts.
3- Platja D'Aro Femení: 128 pts.


GRUP OEST:
Scratch:
1- VALLROMANES: 170 pts.
2- P&P Lleida Femení: 164 pts.
3- Roc 3: 144 pts.

Handicap:
1- CAN RAFEL FEMENI: 190 pts.
2- El Vallés Femení: 146 pts.
3- Can Cuyàs Vermell: 144 pts.

Totes les classificacions complertes les podeu trobar fent click al següent enllaç;


Platja D'Aro Femeni de P&P
L'equip de PLATJA D'ARO guanyador Scratch a la Zona Est 
(foto FCPP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada