ARRIBA LA 2ona. JORNADA A L'INTERCLUBS FCPP 2012

Demà dissabte 10 i diumenge 11 de març es jugarà la 2ona,. jornada del Campionat de Catalunya per Equips (Interclubs).

A Primera Divisió es jugarà el diumenge al camp de Mas Pages, a on l'equip lider Badalona intentarà mantenir el seu lloc de privilegi, i els seus perseguidors Vendrell i Franciac lluitaran de nou per colocar-se en aquesta posició. L'equip campió de l'any passat Hcp1 voldrà remontar posicions desprès d'una primera prova no gaire bona. A la part baixa de la classificació tant Roc 3, com Backswing Blanes com Cambrils intentaran millorar posicions.


A Segona Divisió es jugarà dissabte 10, el Grup Est jugarà a Papalus a on els Serrallonga, Fornells i Franciac Pitch lluitaran de nou den les primeres posicions, i Rita (que juga de local), Mare Nostrum i Empuriabrava intentaran remontar posicions, En el Grup Oest, al camp de Vallromanes els sorprenent Golfus (que en el seu estreno a la categoria van aconseguir el triomf), buscaran mantenir-se a dalt de tot, però els seus rivals El Torrent, Los Gallitos intentaran evitar-ho. En la zona d'abaix Manresa 2008, Vall d'Ordino i Urgell buscaran fer un millor partit que en la primera jornada.


A Tercera Divisió també es jugarà dissabte 10, el Grup Est ho farà al camp del Montseny amb Vallromanes B (un altre equip que ha pujat de 4a. divisió i que ha guanyat en el seu estreno a 3a.divisió), Pantiquet i Gelida en les primeres posicions, mentre Mas Pages, Semar B i Xarrupets intentaran abandonar les darreres posicions. En el Grup Oest el camp a on es jugarà la prova es Bellpuig i l'equip lider del Montgros seguit pel Penedes Nova Gent i el @Kipillu.cat voldran seguir en les posicions de privilegi, mentre que els equips lleidatans de Bonarea, Tot Greens i Lleida B buscaran aprofitar el coneixement del camp per remontar posicions.


Per última a Quarta Divisió, al Grup Nord jugarà a Gualta amb Platja D'Aro Ridaura com a lider i la participació d'en Marc Lloret al capdavant, el Grup Sud es jugarà a La Figuerola amb Xixerella B, i els Grups del Centre, el Grup I a Mas Gurumbau amb el lider Bowling New Strikes i el Grup II a Oller del Mas amb Outlets Fora Limits com a lider i la participació dels dos equips de Forat en 1.


Camp P&P Mas Pages seu 1era. Divisió Interclubs P&P 2012
El camp de MAS PAGES acollirà als equips de 1era. Divisió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada