CIRCUIT SOTA PAR AL Pitch and Putt TEIA

L’escenari de la setena jornada del Circuit Sota Par Canadà va ser el camp del P&P Barcelona – Teià. La prova es va jugar el cap de setmana del 3 i 4 de març amb gran èxit de participació.
Les bones condicions en que es trobava el camp van fer les delícies dels jugadors i van haver-hi bons resultats. Pilar Montero es va lluir al fent l’únic forat en un del torneig al forat 17, els companys de partit van quedar bocabadats.
En categoria scratx, Jose Isidro Serra va fer un bon resultat i es va imposar amb quatre punts d’avantatge sobre David Luis, Mario Gomez i Casto Vila que van ocupar el segon lloc després de desplegar un magnífic joc.
Un cop finalitzada el campionat es va servir un piscolabis i es va procedir al lliurament de trofeus i al sorteig de regals.
Els vencedors al camp de Teià van ser: Jose Isidro Serra amb 37 punts en categoria scratx, Casto Vila i Mario Gómez amb un resultat de 35 punts van emopatar en la categoria inferior mentre que David Luis es va endur el triomf en handicap mig amb 39 punts. La categoria superior va ser per David Peco amb 35 punts. En les categories femenines les vencedores van ser Rosa M. Iglesias amb 34 punts en handicap inferior i Montserrat Llumà amb 34 punts en handicap superior, totes dues van jugar aquest partit molt concentrades esgrimint els seus millors cops. La victòria en categoria sènior se la va endur Josep Cortada amb 34 punts.

Guanyadors Circuit Sota Par al P&P Teià
Guanyadors Circuit Sota Par al P&P Teià

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada