Pitch and Putt LA GRAIERA - CIRCUIT SOTA PAR

Els jugadors dels Circuits Sota Par Canadà tenien a finals de mes una cita a Tarragona. Va ser els dies 25 i 26 de febrer i es van desplaçar fins a Calafell per disputar la sisena prova del Circuit de P&P.

El P&P La Graiera és un camp que compte amb un recorregut de 18 forats i es troba en un entorn emblemàtic rodejat de muntanyes. Els jugadors van trobar en el seu disseny un equilibri perfecte entre la bellesa i els desafiaments de la naturalesa que van posar a prova als competidors. El terreny de joc es trobava en molt bones condicions de joc, tot i les recents gelades, i el temps va acompanyar amb dos dies magnífics.

Els resultats van ser prou bons donada la dificultat del camp. Javier Cabrera va vèncer en categoria scratx, fent una magnífica targeta al acabar amb 3 cops per sota el par del camp.

Pel que fa a la resta de categories, les coses van quedar així: En categoria inferior masculina, Isaac Calvo es va imposar al finalitzar amb 43 punts. En handicap mig masculí hi va haver un empat a 37 punts entre Antoni Valera i Juan Rubio, que es va decidir a favor del primer per handicap. En la categoria superior el vencedor va ser Josep Maria Corbella amb 42 punts. Les categories femenines van ser per Simona Sulkova en handicap inferior amb 35 punts i Pilar Prat, que suma una nova victòria després d’un bon partit que va acabar amb 35 punts i es va endur el handicap superior. En categoria sènior, el vencedor va ser Casto Vila amb 39 punts.

El premi d’aproximació ubicat al forat 1 va ser per David Pérez que va deixar la bola a 28 centímetres del forat.

Un cop finalitzada la prova es va fer el lliurament de trofeus i el sorteig de regals.

Regals Circuit Sota P&P La Graiera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada