VI OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA DE P&P

El camp del Pitch & Putt Papalus situat a la localitat de Lloret de Mar, sera aquest pròxim cap de setmana del 24 y 25 de marzo la seu del VI Open Internacional de Pitch & Putt co-organizat per la FIPPA (Federació Internacional de Pitch & Putt) y la FCPP (Federació Catalana de Pitch & Putt).

Aquest Open a on la participació es de 126 jugadors, registrarà la major participació de jugadors que no pertanyen a la FCPP, en tota la història de les competicions internacionals sota el marc de la FIPPA.

A més dels 48 jugadorss catalans (provinents la major part de la fase previa disputada la setmana pasada al mateix camp), també hi hauran 24 Irlandessos (la  major potencia internacional en el Pitch & Putt), 32 Holandessos, 6 de Noruega, 6 Andorrans, 9 Gallecs de la Asociación Gallega de Pitch & Putt i  1 jugador suis.

Entre els possibles guanyadors, d'entre els catalans Fernando Cano actual campió del món, Marçal Moré guanyador de l'edició del 2011 disputada a Mas Pages P&P, Dani Giménez guanyador de l'Open d'Andorra i Marc Lloret i Antonio Penalva preseleccionats per Catalunya per la Copa del Món que es disputarà a Irlanda en el mes d'agosto. De la presència estranjera destacar a Toni Armengol i Pepe Garcia entre els Andorrans, Patrick Luning entre els Holandessos, els gallecs Jorge Rodriguez Sarmiento i Juan Carlos Iglesias i també qualsevol dels  jugadors irlandessos pel seu magnific nivell  com per exemple Ian Farrelly.

Aquesta edició es disputarà a 54 forats (36 a disputar el dissabte i 18 el diumenge) i  sota la normativa FIPPA-EPPA es a dir un màxim de 2 pals i el putt, sortidaa obligatòria des del  tee, i distància màxima dels forats de 90 metres para un màxim per tot el recorregut de 1.200 metres.

A més de la clasificació Absoluta, com en altres Open Internacionals hi han trofeus per les categories Femenina i Sènior, i també es reparteixen entre els millors classificats, premis en metàlic per un total de 2.100 euros com permet  la normativa FIPPA pels  Open Internacionals.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada