4a. JORNADA INTERCLUBS FEMENI ACPP

Els passats dies 14 i 15 d'abril es va disputar la quarta jornada de l'Interclubs Femeni ACPP.

En el GRUP EST que es va jugar al sempre dificil camp del P&P Mas Pagés.  En categoria Scratch l'equip local de Franciac Blau  va imposar amb 4 sota par, gràcies a la millor parella formada per Maria Encarnación Robledo i Angels Navas que van aconseguir fer 51 cops. En segona posició va quedar l'equip de Les Tei de Teia  amb 4 sobre par gràcies a als 56 cops de les dues parelles que puntuaven.

En categoria Handicap l'ordre de la classificació en les dues primeres posicions va ser al mateix que en Scratch Franciac Blau 98 cops nets i Les Tei de Teià 103 cops nets.

En el GRUP OEST la prova es va disputar al camp de Vallromanes a on l'equip local de Vallromanes va aprofitar el jugar com a local per imposar-se en  la categoria Scratch  amb les dues millors parelles Pilar Montero i Montserrat Garcia amb 50 cops i Marilyn Holmes i Carolina Gónzalez amb 52 cops per un total de 102 cops.La segona posició encara que a molta distància amb 111 cops, l'equip del Roc3 amb els 53 cops de Dolors Ruiz i Montser Oliveras El tercer lloc va ser per Portal del Roc amb 113 cops.

En categoria Handicap l'equip de El Valles es va tornar a imposar com a l'anterior jornada amb 101 cops nets. seguit per Vallromanes amb  102 cops, i en tercera posició va ser per Roc3  amb els mateixos cops, però que amb la tarjeta que es va descartar va quedar en aquesta posició.

Les classificacions generals dels dos GRUPS en les dues categories són:

GRUP EST:
Scratch:
1- FRANCIAC BLAU: 370 pts.
2- Les Tei de Teia: 340 pts.
3- Papalús Femeni: 316 pts.

Handicap:
1- SANT CEBRIA MADUIXA: 288 pts.
2- Les Tei de Teia: 267 pts.
3- Franciac Verd: 233 pts.


GRUP OEST:
Scratch:
1- VALLROMANES: 370 pts.
2- Roc 3: 314 pts.
3- Lleida Femení: 300 pts.

Handicap:
1- El Vallés Femení: 346 pts.
2- Can Cuyàs Vermell: 280 pts.
3- Can Rafel Femení: 278 pts.

Totes les classificacions complertes les podeu trobar fent click al següent enllaç;

CLASSIFICACIONS INTERCLUBS FEMENI



Mas pages Pitch & Putt Interclubs Femeni FCPP
El Grup Est va disputar la prova a MAS PAGES (foto FCPP)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada