LA 3era. JORNADA D'INTERCLUBS A ESCENA


Demà dissabte 28 i diumenge 29 d'abril es jugarà la 3era. jornada del Campionat de Catalunya per Equips (Interclubs).


A Primera Divisió es jugarà el dissabte al camp de Bonarea, a on l'equip lider Sant Cebrià Blanc intentarà mantenir el seu lloc de privilegi, i els seus perseguidors Teià i Badalona lluitaran de nou per colocar-se en aquesta posició. A la part baixa de la classificació tant Papalus, com Backswing Blanes com Cambrils intentaran millorar posicions.


A Segona Divisió es jugarà dissabte i diumenge, el Grup Est jugarà a Tennis Mora a on els Serrallonga, Fornells i Franciac Pitch lluitaran de nou den les primeres posicions, s'ha de veure el rendiment de l'equip local de Tennis Mora, mentre que en la part baixa Forraires, Mare Nostrum i Empuriabrava intentaran remontar posicions. En el Grup Oest, al camp de El Valles el nou equip lider Lleida Araconsa voldrà mantenir la posició de privilegi obtinguda en la darrera jornada mentres Golfus, Aigues Club i Can Rafel Worldfer, intentaran reduir les distàncies. En la zona d'abaix Manresa 2008, Vilafortuny i Urgell buscaran fer un bon partit per allunyar-se de la zona de descens.


A Tercera Divisió també es jugarà dissabte i diumenge, el Grup Est ho farà al camp del Mas Nou que esperem tinguin recuperats correctament els greens amb Vallromanes B al capdavant del grup, seguit de  Gelida i Pantiquet   en les primeres posicions, mentre Mas Pages, Quimriera i Cristinenc intentaran abandonar les darreres posicions,  i destacar que sobretot els locals del Cristinenc voldran aprofitar el factor camp. En el Grup Oest el camp a on es jugarà la prova és Sant Cugat i l'equip lider del Montgros seguit pel SAP&P Can Rafel i el @Kipillu.cat voldran seguir en les posicions de privilegi, mentre que els equips que ocupan les darreres posicions Blade Shoot, Teyco l'Ampolla i Lleida B voldran recuperar posicions.



Per última a Quarta Divisió, al Grup Nord jugarà a Peralada amb Platja D'Aro Swingtonic com a lider,  el Grup Sud es jugarà a Sant Jaume amb Xixerella B, i els Grups del Centre, el Grup I a Can Rafel amb el lider Bowling New Strikes i el Grup II a Teià  desprès del canvi de seu, amb Outlets Fora Limits com a lider i la participació dels dos equips de Forat en 1.

HORARIS DE SORTIDA

Forat 4 Pitch & Putt Peralada
Forat 4 P&P Peralada, que acollirà a 4a. Divisió Nord

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada