CAMPIONAT CATALUNA DOBLES 2012

Aquest cap de setmana uns 500 jugadors (gairebé el record de participació), jugaran el Campionat de Catalunya de Dobles al camp del Pitch & Putt MAS GURUMBAU.

La primera volta en modalitat Fourball medal play jugaran unes 250 parelles, repartides en una de les 7 sortides habilitades desde dijous a la tarda fins dissabte a la tarda.

HORARIS DE SORTIDA

D'elles les millors 54 parelles tindran el privilegi de participar en la ronda final de dues voltes de 18 forats cadascuna sota la modalitat Foursome Medal Play.

Entre els favorits Jordi Planas-Alberto Alcaraz, Enric Sanz-Sergi Peña, Alexandre i Roger Albiñana, Heribert Bernat-Paco Salido, Joan Perich-Albert Gironès, Agustin Redondo-Carles Pérez, Victor Moscatel-Ramón Jardi, tots i molts altres voldran evitar que repeteixin triomf Jordi Serra-Dani Gimenez que es van imposar l'any 2011 al camp de Fornells.

Aquest any ha hagut algunes modificacions que es veuren en els tres principals campionats de catalunya (Dobles, Absolut i Matxplay), al haver un Comité organitzador que s'ha encarregat de buscar patrocinis, i de fer un seguiment per que el camp estigui impecable per la pràctica del Pitch & Putt, així com també la presència en l'entrega de premis als guanyadors de un membre del Consistori per donar el seu recolçament al nostre esport.

Entre les novetats, s'introdueix l'horari de pas, hi hauran voluntaris, Sponsors que sortejaran regals entre els jugadors, carpa pel jugador a on podrà dinar en la llarga jornada del diumenge, etc.

Tot amb la finalitat de que el jugador visqui en aquests campionats un veritable dia de festa del Pitch & Putt.

cartell Campionat Catalunya Dobles Pitch & Putt 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada